Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διαζύγιο για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου; Η αποκάλυψη μετά τις φήμες

Έδωσαν την απάντησή τους... με τρόπο

6 Σεπτεμβρίου 2022 09:19
Διαζύγιο για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου; Η αποκάλυψη μετά τις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επίκεντρο της showbiz έχουν βρεθεί τελευταία η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, με τις φήμες να κάνουν λόγο εδώ και αρκετό καιρό για κρίση στο γάμο τους και την ύπαρξη ενός πιθανού διαζυγίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν μια μαγική συναυλία χθες το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Στο πλευρό της ερμηνεύτριας βρέθηκε και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου παρά τις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο του, ωστόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου το βράδυ της Δευτέρας έβαλαν οριστικό τέλος σε όσα λέγονται και γράφονται.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος έδωσε το παρών στη συναυλία της συζύγου του, ενώ η κάμερα του «Mega Καλημέρα» τους απαθανάτισε μαζί στα παρασκήνια.

Σούσουρο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρώην σύντροφός της έπαιζε στις «Οικογενειακές ιστορίες» (photos)

Μπορεί πλέον η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, ωστόσο πριν ντυθεί νύφη ζούσε τον έρωτα στο πλευρό γνωστού ηθοποιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια γνώρισε τον ηθοποιό το 2015 μέσα από κοινή παρέα και οι δυο τους δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι.

Ο λόγος για τον ηθοποιό-μοντέλο Γιάννη Αθητάκη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Αθητάκης

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2018, με τον ηθοποιό να δηλώνει για τη σχέση τους: «Η σχέση μου μαζί της έκανε τον κύκλο της και τελείωσε».

Ωστόσο πολύ πριν μπει για τα καλά στη showbiz, ο Γιάννης Αθητάκης είχε κάνει ένα πέρασμα από τις «Οικογενειακές ιστορίες».

Δείτε φωτογραφίες:

Γιάννης Αθητάκης ηθοποιός οικογενειακές ιστορίες

Γιάννης Αθητάκης οικογενειακές ιστορίες

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share