Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Γη της Ελιάς: Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς - Το ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη

Μάλιστα είναι ήδη δύο χρόνια μαζί

5 Σεπτεμβρίου 2022 19:20
Η Γη της Ελιάς: Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς - Το ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O σκηνοθέτης της σειράς «Η Γη της Ελιάς» Γιώργος Ευαγγέλου και η ηθοποιός της σειράς Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ζευγάρι. Η σχέση τους μετρά περίπου δύο χρόνια, πριν ακόμα συνεργαστούν στο τηλεοπτικό σίριαλ, όμως οι δυο τους φροντίζουν να την κρατούν μακριά από τα φώτα.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Τραγικές στιγμές για Κωνσταντίνο και Ισμήνη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στην Κύπρο, τόπο καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς. Η «R» επικοινώνησε με την όμορφη ηθοποιό, η οποία προτίμησε να αρκεστεί στην εξής δήλωση: «Δεν σχολιάζω και δεν απαντώ τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να μιλώ μόνο για τη δουλειά μου».

αντιγονη-νεοφυτου-γη-τησ-ελιασ-5-9

Οσοι τους γνωρίζουν, ωστόσο, κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους, που σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων συμπεριφέρονται με απόλυτη επαγγελματικότητα, αποφεύγοντας να δίνουν αφορμές για σχόλια. Η Αντ. Νεοφύτου έχει σπουδάσει χορό, αλλά τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Για το πώς θα ερμηνεύσει μια σκηνή ακολουθεί τις οδηγίες του συντρόφου της, ο οποίος μάλιστα συνδέεται με στενή φιλία με τον παραγωγό της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου.

Ως ζευγάρι πριν από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», απολαμβάνουν και οι δύο το γεγονός ότι πλέον πηγαίνουν μαζί στη δουλειά. Αυτό το διάστημα η Αντιγόνη και ο Γιώργος περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ανδρο, με τα Αχλα να είναι μια από τις αγαπημένες παραλίες τους. Ποστάρουν σπάνια κοινές φωτογραφίες τους στα social media, αφού φροντίζουν να προστατεύουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα.

Μικρή εξαίρεση το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά, στην Ισπανία, που έκαναν πέρυσι αφού πρώτα είχαν επισκεφθεί τη γαλλική Λιόν. Μαζί τους ήταν άλλοι δύο συντελεστές της σειράς, ο βοηθός σκηνοθέτη Χριστόφορος Χαραλάμπους και η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου.

σκηνοθετησ-ηθοποιοσ-ζευγαρι-γη-της-ελιασ-5-9

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share