Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τον λατρεύει μέχρι και σήμερα όλη η Ελλάδα: Ο πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής που υπήρξε σύντροφος της Σοφίας Αλιμπέρτη πριν από τον Πάριο

Μια σχέση πάθους που έφτασε σύντομα στο τέλος

5 Σεπτεμβρίου 2022 14:53
Τον λατρεύει μέχρι και σήμερα όλη η Ελλάδα: Ο πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής που υπήρξε σύντροφος της Σοφίας Αλιμπέρτη πριν από τον Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει απασχολήσει στο παρελθόν και απασχολεί και σήμερα έντονα με την προσωπική της ζωή, αν και η αλήθεια είναι πως ο πιο μεγάλος της έρωτας υπήρξε ο Γιάννης Πάριος.

Με τον τροβαδούρο της αγάπης παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Έκαναν δύο παιδιά και για αρκετά χρόνια η φλόγα του έρωτά τους ήταν άσβεστη. Χώρισαν σε πολύ φιλικό κλίμα και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που της είχε «κλέψει» την καρδιά

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας, ωστόσο, ήταν η προηγούμενη σχέση της; Η γλυκιά Κερκυραία στα νεανικά της χρόνια έζησε μια σχέση πάθους με τον Δημήτρη Σαραβάκο, που όμως έληξε άδοξα, αφού και οι δύο βρίσκονταν στην τρελή τους νιότη και είχαν πολλά ακόμη να ζήσουν.

Σοφία Αλιμπέρτη και Δημήτρης Σαραβάκος

Τη σχέση αυτοί λίγοι τη θυμούνται, αφού για την Αλιμπέρτη ειδικά ακολούθησε ο έρωτας με τον Πάριο, με την ίδια να αποκαλύπτει ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της. Τα «κλικ», παράλληλα, είναι ελάχιστα, αν και ορισμένα κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share