Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένα... παιδί για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Διαμαντή Καραναστάση

Η ιδιαίτερη πρωτοβουλία της

5 Σεπτεμβρίου 2022 13:31
Ένα... παιδί για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Διαμαντή Καραναστάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της πολιτικής της δράσης και όχι μόνο, με την ίδια να είναι πάντοτε υπερήφανη.

Η γεννημένη στις 8 Δεκεμβρίου του 1976 στην Αθήνα, άλλωστε, είναι κόρη του πρώην προέδρου και βουλευτή του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου, καταφέρνοντας να φτάσει στο σημείο, με την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει πρόεδρος της Βουλής.

Η... αλλαγή πλεύσης και η ιδιαίτερη πρωτοβουλία της

Αργότερα, όμως, και τον Απρίλιο του 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα Πλεύση Ελευθερίας. Κατά την παρουσίαση του κόμματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε πως: «δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι».

Το... παιδάκι της, όπως το έχει χαρακτηρίσει και χωρίς να έχει αποκλείσει την πιθανότητα να κάνει παιδί και στην προσωπική της ζωή, είχε κλείσει πρόσφατα τα έξι χρόνια ζωής και είχε αναφέρει τα εξής: «Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια γεννήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας. Με 1.821 λέξεις στη διακήρυξή της, σύμβολο των αγώνων του λαού μας για ελευθερία, ανεξαρτησία και ιστορική αυτογνωσία. Και με έξι προτάγματα, τα έξι “δ” (δημοκρατία, δικαιοσύνη, διαφάνεια, δικαιώματα, διαγραφή του χρέους, διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών), στα πανιά της, που συμβολίζουν τη δέσμευσή μας να παλέψουμε για αυτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share