Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Πάνος Μιχαλόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!

Άλλος άνθρωπος!

5 Σεπτεμβρίου 2022 13:09
Αγνώριστος ο Πάνος Μιχαλόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγνώριστος είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος; Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!

Ο 72χρονος ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος έχει «κάψει» τις καρδιές χιλιάδων Ελληνίδων την εποχή που… μεσουρανούσε στην εγχώρια showbiz ασχολείται πια με τις αγροτικές δουλειές. Εσείς θυμάστε ότι ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Ρούλα Κορομηλά; Ο παθιασμένος έρωτας και το αναπάντεχο διαζύγιο 2 χρόνια μετά τον γάμο!

Ενώ οι φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στη μικρή οθόνη και στο σανίδι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, τελικά δεν ευσταθούν. Ο παραγωγός του ΣΚΑΪ Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε μάλιστα τον 72χρονο ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία την οποία στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook.

Ο χρόνος έχει αποδειχθεί τελικά πολύ καλός φίλος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος παραμένει ένας γοητευτικός άντρας.

Αγνώριστος ο Πάνος Μιχαλόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνιση που μας σόκαρε!

Τραγικές στιγμές για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, μίλησε στην Espresso για την απώλεια που τον στιγμάτισε:

«Ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα ήταν φίλος και αδερφός. Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του», λέει ο Πάνος Μιχαλόπουλος. «Δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του…»: Σπάει την σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος!

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό αντίο που του στοίχισε. «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Μουστάκας, ο Δαλιανίδης… Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας», αναφέρει συγκινημένος.

undefined

Ο ίδιος εξήγησε και του λόγους για τους οποίους εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα:

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει», καταλήγει ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share