Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθλητικός σαν τον Βασάλο: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Ο λόγος που χώρισαν και το Survivor

Δεν είναι πολύ διαφορετικός από τη σημερινή της σχέση

5 Σεπτεμβρίου 2022 12:05
Αθλητικός σαν τον Βασάλο: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Ο λόγος που χώρισαν και το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σήμερα ευτυχισμένη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου, αν και φυσικά είχε τις περιπέτειες της νωρίτερα, με μια... παραφιλολογία ειδικά να αφορά τον Ντάνο, όταν ήταν μαζί στο Survivor, κάτι που τελικά δεν ίσχυε.

Κάτι καυγαδάκια, λίγο η υπερβολή της παραγωγής σε αυτά που έδειχνε, έκανε τον κόσμο να θεωρεί πως η παρουσιάστρια φλερτάρει τον Ντάνο… Το μυστήριο αυτό, λύθηκε, όταν αποκαλύφθηκε πως η Ευρυδίκη έχει σχέση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρώην

Η προηγούμενη σχέση της Βαλαβάνη και το άδοξο τέλος

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, μπορεί να υπήρχε κάποιο φλερτ από την πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, όμως αυτό ξεκαθαρίστηκε και οι σχέσεις τους έμειναν στο φιλικό επίπεδο όταν η Ευρυδίκη του είπε, πως έχει σοβαρή σχέση, τον οποίο δεν γνωρίζει κανείς.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη προηγούμενη σχέση

Με το συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν μαζί τρία χρόνια προτού εισέλθει στο παιχνίδι και οι φωτογραφίες είναι από τότε… Το σίγουρο είναι ότι έχει ωραίο γούστο, αυτό είναι σίγουρο. Η Ευρυδίκη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δώσει έκταση για την προσωπική της ζωή μέσω του παιχνιδιού και για αυτό δεν γνωρίζουμε πολλά, αν και σύντομα χώρισαν, με τη Βαλαβάνη να αναφέρεται και στη σχέση της με τον Βασάλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share