Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πετρόχειλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, με ενοχλεί η π@@@@α»

«Όσοι φέρονται γυναικεία...»

4 Σεπτεμβρίου 2022 20:29
Γιώργος Πετρόχειλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, με ενοχλεί η π@@@@α»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend». Μίλησε για πολλά θέματα, εξαπολύοντας επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα και το ΣΕΗ, ενώ μίλησε και για τους ομοφυλόφιλους διαχωρίζοντάς τους σε «κατηγορίες» -κατά τον ίδιο- σε «πραγματικούς και μη». Τόνισε συγκεκριμένα: «με ενοχλούν οι π@&@#@@@ς».

Παράλληλα για το κίνημα #metoo τόνισε πως δεν του αρέσει αυτή η ονομασία και θα προτιμούσε ελληνική ορολογία, καθώς αυτές τις σιχαίνεται.

Δείτε επίσης: Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη από γνωστό ηθοποιό: «Επιτέθηκε σεξουαλικά στη σύντροφό μου»

Γιώργος Πετρόχειλος

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει πέσει και ο ίδιος θύμα παρενόχλησης: «Του κόσμου οι αδερφές και οι ομοφυλόφιλοι και ειδικά αυτοί που ήταν παράγοντες. Ήμουν και ένα μπάνικο αγόρι».

Παράλληλα ήταν ιδιαίτερα καυστικός όσον αφορά το θέμα των ομοφυλόφιλων, για μια ομάδα εξ’ αυτών, καθώς τους διαχώρισε, εκφράζοντας ποιος κατά τον ίδιο είναι ο πραγματικός ομοφυλόφιλος.

«Δεν είμαι εναντίον των ομοφυλοφίλων και έχω πολλούς φίλους πραγματικούς ομοφυλόφιλους όμως. Και ποιοι είναι οι πραγματικοί ομοφυλόφιλοι για μένα; Οι πραγματικοί είναι αυτοί που δεν το έχουν σαν πρόβλημα και δεν το μεταφέρουν στον άλλον με τη μορφή επαγγελματικής, ερωτικής και οικονομικής βίας. Εγώ έχω πρόβλημα με την πουστι@. Στους ομοφυλόφιλους respect, βγάζω το καπέλο, σεβασμός γιατί είναι και χαρισματικοί, έχουν και χιούμορ και τα πάντα. Οι άλλοι οι οποίοι προκαλούν, σου δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα που σου είπα, φέρονται γυναικεία, προσπαθούν να μπουν στα σχολεία και στην τηλεόραση και σου δημιουργούν πάντα πρόβλημα στη ζωή και στο επάγγελμα σου και στην σχέση του, αυτοί είναι οι π@@@@@ς».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε πως η ζωή του έχει κάνει τρία δώρα. Την αξιοπρεπή ζωή που έζησε, την υγεία του και τη σύζυγό του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share