Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πολύ πριν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτή είναι η πανέμορφη πρώην σύζυγος του Διαμαντή Καραναστάση (photos)

Ποια είναι η Μαριάννα Κάλμπαρη;

4 Σεπτεμβρίου 2022 15:39
Πολύ πριν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτή είναι η πανέμορφη πρώην σύζυγος του Διαμαντή Καραναστάση (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας! Ο ηθοποιός έχει δηλώσει για τη σύντροφό του: «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

Δείτε επίσης: «Αλέξη και στα δικά σου»: Φαρμακερή «ευχή» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα μετά την παραπομπή Παππά (photo)

πρώην σύζυγος Διαμαντή Καραναστάση

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει δύο παιδιά από τον γάμο με τη σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη και πάντα για αυτόν η κόρη του και ο γιος του θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Όπως, μάλιστα, μας εκμυστηρεύεται, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εκτιμάει στη Ζωή είναι η στάση της απέναντι στα δύο του παιδιά. «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», αναφέρει.

Μαριάννα Κάλμπαρη

Διαμαντής Καραναστάσης: Πώς γνωρίστηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όσον αφορά το πώς γνωρίστηκαν, ο ίδιος, άνετος, ευδιάθετος και χαλαρός, είπε πως «την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share