Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου: Η εξομολόγηση για την αποβολή της - «Άναψα κεράκι στην ψυχούλα αυτή» (photo)

«Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και οι κρίσεις πανικού ήταν το κερασάκι»

4 Σεπτεμβρίου 2022 09:38
Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου: Η εξομολόγηση για την αποβολή της - «Άναψα κεράκι στην ψυχούλα αυτή» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, ακόμα και το καλοκαίρι, μιας και ζορίστηκε ψυχολογικά. Επίσης, σε συνέντευξή της η Κατερίνα Τσαβάλου αποκάλυψε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί αλλά και τις καταγγελίες που υπάρχουν στο ΣΕΗ.

«Ήταν λίγο δύσκολο το καλοκαίρι. Ήμουν ζορισμένη ψυχολογικά και γενικότερα, σκεπτόμενη όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, επηρεάζομαι πάρα πολύ. Αυτή η αβεβαιότητα για το τι θα γίνει με τον κορωνοϊό μού προκαλεί άγχος για τη δουλειά μου», είπε αρχικά στο Secret.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έκανε ψυχοθεραπεία για 6 χρόνια, γεγονός που τη βοήθησε πολύ όταν ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού.

«Εκεί άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» και οι κρίσεις πανικού ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Υπήρχαν βαθύτερα τραύματα και βαθύτεροι φόβοι που έπρεπε να δουλέψω, για να μπορέσω να διαχειριστώ. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ακριβώς, αλλά πλέον μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τις καταστάσεις και, το κυριότερο, με έχει βοηθήσει πολύ το ότι καταλαβαίνω από πού προέρχονται».

Η Κατερίνα Τσάβαλου αναφέρθηκε στην αποβολή που είχε, πριν αποκτήσει την κόρη της. «Οταν έμεινα έγκυος πρώτη φορά και το είχα ανακοινώσει, αλλά τελικά ήταν παλίνδρομη και δεν προχώρησε.

Λυπήθηκα πάρα πολύ, αλλά με βοήθησε η προσευχή. Πιστεύω πάρα πολύ και άναψα ένα κεράκι στην ψυχούλα αυτή. Επίσης, μια άλλη δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος της κολλητής μου, της Μαρίας, σε ηλικία 26 χρόνων, από καρκίνο.

Το βίωσα πολύ άσχημα τότε και είχα και γυρίσματα για την ταινία «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Με έπιασαν και κρίσεις πανικού, αλλά ο σκηνοθέτης με βοήθησε πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share