Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας Τούνη - Αλεξάνδρου: Βρήκαν όνομα για το γιο τους!

Τι αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο;

3 Σεπτεμβρίου 2022 15:17
Σε πελάγη ευτυχίας Τούνη - Αλεξάνδρου: Βρήκαν όνομα για το γιο τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έκανε έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν εμφανίστηκε μέσω Skype στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η influencer μίλησε για την ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της, στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της κύησής της.

«Αγάπη μου, κοριτσάρα μου», είπε ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μόλις είδε την αγαπημένη του. Η Ιωάννα Τούνη χαμογελαστή και ευδιάθετη είπε: «Τι κάνει η υπέροχη ομάδα που “έκλεψε” τον άνδρα μου». Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου την καθησύχασε λέγοντάς της πως είναι μόνο για τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε επίσης: "Όταν κάποιος μου λέει..." - Η αποκάλυψη ζωής από την Ιωάννα Τούνη

«Σας παρακολουθώ εύχομαι να δέσετε και να περνάτε τέλεια και να το βλέπουμε και εμείς», είπε η Τούνη. Φυσικά δεν έλειψαν και τα on air πειράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου την ρώτησε πως είναι με εκείνη να λέει: «Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Στην ερώτηση αν έχει ζητήσει κάτι περίεργο για να φάει είπε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε ότι έχουν βρει όνομα για το αγοράκι που έρχεται. «Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου», δήλωσε το μοντέλο.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως το μωρό θα έχει δύο παιδικά δωμάτια στην πρωτεύουσα και στη Θεσσαλονίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share