Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήταν ζευγάρι μετά το διαζύγιο με την Σοφία Αλιμπέρτη: Η πολύχρονη σχέση του Γιάννη Πάριου με κούκλα ηθοποιό

Ο θυελλώδης έρωτας που έζησαν

3 Σεπτεμβρίου 2022 09:08
Ήταν ζευγάρι μετά το διαζύγιο με την Σοφία Αλιμπέρτη: Η πολύχρονη σχέση του Γιάννη Πάριου με κούκλα ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο επιβλητικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από την ελληνική μουσική σκηνή. Πέρα από την καριέρα του στη μουσική βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσωπική του ζωή μιας και είχε στο πλευρό του πάντα, πολύ εντυπωσιακές γυναίκες.

Η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου ήταν η Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Ο δεύτερος γάμος του έγινε το 1996, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη (aka Good Job Nicky). Ενώ, αυτός ήταν ο πρώτος τραγουδιστής με τον οποίο είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η σχέση του Γιάννη Πάριου με πασίγνωστη ηθοποιό

Λίγα χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με τη Σοφία Αλιμπέρτη λοιπόν, και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστή κάποια άλλη σχέση του, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την πανέμορφη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί κοντά μια δεκαετία, μαζί με τα διαστήματα που πέρασαν χωριστά. Ήταν το 2009 όταν η ξεκίνησε η σύνδεση τους και μέχρι το 2016 πέρασαν μια γεμάτη εφταετία. Κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα με τις φήμες να μιλούν για χωρισμό και επανασύνδεση μέσα στο ίδιο έτος.

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, για τον «δεύτερο κύκλο» της σχέσης της με τον τραγουδιστή και τον χωρισμό τους λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους που ήσασταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική μου ζωή».

«Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά». Σήμερα, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share