Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσπά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με εξοργίζει, βγαίνω εκτός εαυτού» - Η αναφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τι την ενόχλησε;

2 Σεπτεμβρίου 2022 13:11
Ξεσπά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με εξοργίζει, βγαίνω εκτός εαυτού» - Η αναφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη είχε μιλήσει πριν αρκετό καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, τόνισε πως αυτό είναι θέμα που την βγάζει εκτός εαυτού και την εξοργίζει.

«Είναι λίγο άκομψο. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που δεν ισχύουν. Εγώ αποκλείω το θέμα της εγκυμοσύνης. Είναι ένα από τα θέματα που με εξοργίζουν. Είναι ένα θέμα που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού. Όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν, αυτό όμως με βγάζει εκτός εαυτού. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση για κάτι που δεν ισχύει», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Real.

Δείτε επίσης: Πολύ πιο όμορφη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της (photo)

Βασάλος Βαλαβάνη

Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει» (Video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλιότερες δηλώσεις της στο «Πρωινό» έχει δείξει έντονα τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε είχε πάρει θέση ενάντια σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί άσχημα με τον σύντροφό της σε κλαμπ. «Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί.»

Δείτε επίσης: Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share