Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»: Προκαλεί ο Snik μετά το ξύλο στην Κατερίνη - 7 άτομα στο νοσοκομείο (Video)

Συναυλία-φιάσκο

1 Σεπτεμβρίου 2022 19:51
«Λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»: Προκαλεί ο Snik μετά το ξύλο στην Κατερίνη - 7 άτομα στο νοσοκομείο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, για τα επεισόδια που προκάλεσε εκείνος και η παρέα του σε μαγαζί στην Κατερίνη στο οποίο τραγουδούσε, έδωσε ο Snik.

Σύμφωνα με τον τράπερ μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε καθώς τους πετούσαν μπουκάλια και όπως ανέφερε «ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Αδιανόητο «κάρφωμα» σε Light και Snik – «Την επόμενη μέρα του τσακωμού…» (Video)

Έχουν περάσει αρκετές μέρες ωστόσο το αρκετά λυπηρό σκηνικό που διαδραματίστηκε, και παρότι είχαν προειδοποιήσει για όλα αυτά, στα MAD VMA, έχει μείνει σε αρκετούς ως μία πολύ κακή ανάμνηση, κυρίως σε όσους ήταν εκεί και είδαν με τα μάτια τους τον Snik και τον Light να… μετατρέπουν την γιορτή σε αρένα.

Πολλοί ήταν λοιπόν αυτοί που καταδίκασαν το γεγονός και συνεχίζουν να το καταδικάζουν μέσα από δηλώσεις τους, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Μανίκας, που βρέθηκε μαζί με τον 9χρονο γιο του στα βραβεία, ήταν πολύ κοντά στον ξυλοδαρμό, και με δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή τόνισε πως το περίμενε ότι θα συμβεί αυτό το σκηνικό.

Οι δηλώσεις του Μανίκα για το σκηνικό

«Κι εγώ και ο γιος μου το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται το ήξεραν. Τα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, τα συγκεκριμένα, ζουν μέσα από αυτό» είπε αρχικά ο Γιώργος Μανίκας.

«Την επόμενη μέρα του τσακωμού, ανέβασαν και οι δύο τραγούδι. Οπότε, τα παιδιά, αυτό το κάνουν για δουλειά» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share