Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Τρομερό ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Έπαιξε μπουνιές, ματωμένοι θαμώνες!

Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει!

1 Σεπτεμβρίου 2022 09:00
Τρομερό ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Έπαιξε μπουνιές, ματωμένοι θαμώνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλης έκτασης επεισόδια στο χθεσινό live του Snik στην Κατερίνη, με μπουνιές, καρεκλιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες.

Για ακόμα μία φορά οι εκπρόσωποι της trap μουσικής στην χώρα μας, ρίχνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας για λάθος λόγο. Πρωταγωνιστής του νέου περιστατικού, αυτή την φορά, είναι ο Snik, του οποίου η εμφάνιση χθες το βράδυ στην Κατερίνη, έγινε κυριολεκτικά ροντέο.

Το μαγαζί λοιπόν που εμφανιζόταν ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γεμίσει από νεαρά παιδιά που απολάμβαναν τα κομμάτια του, όμως σε κάποια φάση η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα social media, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Αυτό ήταν... Από εκεί και πέρα, η όλη φάση έγινε ανεξέλεγκτη.

Ξεκίνησε να πέφτει ένα μυθικό ξύλο, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο... στρατόπεδα. Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Άρχισαν λοιπόν να πέφτουν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος είχε πάρει ακόμα και μία καρέκλα για να χτυπήσει κάποιον που είχε βάλει στο... μάτι. Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share