Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Άγρια επίθεση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου - " Δεν πρέπει να ζω..."

Της βανδάλισαν το αυτοκίνητο

31 Αυγούστου 2022 22:47
Άγρια επίθεση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστοι έκαναν ζημιά στο αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε πως το βράδυ της Τρίτης (30/08) αφού πάρκαρε έξω από καφετέρια προκειμένου να πάει στην συνέχεια στο σπίτι της, δυο γυναίκες, τις οποίες χαρακτήρισε «αλήτισσες» την πλησίασαν και την κατέκριναν για τις ιδέες της. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός είναι ο μεγάλος θαυμαστής της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Στην συνέχεια, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε πως απέφυγε να διαπληκτιστεί μαζί τους, τους απάντησε απλά ήρεμα και αποχώρησε ενώ την επόμενη ημέρα βρήκε το αυτοκίνητό της χαραγμένο και με σπασμένο καθρέφτη. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο αναρωτήθηκε γιατί όλα τα μαγαζιά δεν έχουν κάμερες απ’ έξω και τόνισε πως είναι κάτι που πρέπει να θεσπιστεί.

Όσα ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Χθες το βράδυ παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να αλλάξω και συνεχίζω προκειμένου να πάω στο σπίτι μου. Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση..

Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή. Και απορώ γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει».

 Άγρια επίθεση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου - ' Δεν πρέπει να ζω...'

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share