Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορμί αγαλματένιο: Η Αθηνά Οικονομάκου με μπικίνι που κόβει την ανάσα κάνει το Instagram να παραμιλά

Κορμάρα!

31 Αυγούστου 2022 19:20
Κορμί αγαλματένιο: Η Αθηνά Οικονομάκου με μπικίνι που κόβει την ανάσα κάνει το Instagram να παραμιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου που δείχνει να απολαμβάνει ακόμα τις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε την με τη Βάσω Λασκαράκη στη Κρήτη), δημοσίευσε μία ολόσωμη φωτογραφία βάζοντας "φωτιά" στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε φορώντας μονάχα το μπικίνι της, δείχνοντάς μας για ακόμα μία φορά το αγαλματένιο σώμα της. Με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της να πρωταγωνιστούν, η μαμά του Μάξιμου και της Σιέννα μας υπενθύμισε για ακόμα μία φορά πως έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα και σέξι σώματα της ελληνικής showbiz.

«Ράγισαν» και οι... πέτρες: Το βαρύ ζεϊμπέκικο κούκλας Ελληνίδας ηθοποιού που συγκλόνισε τους πάντες!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες την ελληνικής τηλεόρασης και γενικότερα της εγχώριας showbiz. Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος ήταν διαφορετικός!

Όταν ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τα "Λαδάδικα" του Δημήτρη Μητροπάνου, η γνωστή ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο σαν.... άλλη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο χορός της τρέλανε τους πάντες μιας και δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" και μείναμε άφωνοι με τις χορευτικές τις ικανότητες.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share