Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν με έχει βοηθήσει κανένας...": Έξω από τα δόντια ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε τη δική του αλήθεια (video)

"Μόχθησα πολύ και..."

31 Αυγούστου 2022 17:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερό από εκείνον, μιας και πάντα είναι εκρηκτικός στον λόγο του και δεν μασάει ποτέ τα λόγια του σε συνεντεύξεις του, αλλά λέει τα πράγματα όπως είναι. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης 31/8 βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και όλα. Με την ευκαιρία, δείτε τη δήλωση του ηθοποιού για τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τον κόπο και την σκληρή δουλειά που έριξε για να φτάσει ως εδώ.

Η αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Μπέζου

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει αν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι και έχω μοχθήσει για αυτό.

Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόχθησα πολύ και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Αυτοί που ενοχλούνται καταλαβαίνουν καλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share