Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Με την κόρη μου...» - Η απάντηση του για έναν δεύτερο γάμο (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

30 Αυγούστου 2022 19:33
Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Με την κόρη μου...» - Η απάντηση του για έναν δεύτερο γάμο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα καθημερινή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια», μίλησε την Τρίτη (30/8) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τον τίτλο του «ζεν πρεμιέ» που είχε στη δεκαετία του ‘90, την αγάπη του για την ηθοποιία, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του και στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

«Αυτό δεν έχει να κάνει με ομορφιές και ασχήμιες. Έχει να κάνει με την τηλεόραση. Εκείνα τα χρόνια όποιος ήταν στην τηλεόραση είτε ήταν δημοσιογράφος είτε έλεγε ειδήσεις ή έβγαινε και έκανε κάτι στην τηλεόραση, επειδή ήταν καινούργιο το είδος και το αντικείμενο είχε απήχηση στον κόσμο. Ακόμα και τα σκηνικά να έβγαζες βόλτα θα ζητούσαν αυτόγραφο. Εγώ που ήμουν στην τηλεόραση, έβλεπα έναν άλλον της τηλεόρασης και αισθανόμουν όπως αισθάνεται όλος ο υπόλοιπος κόσμος γιατί ήταν κάτι καινούριο», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον τίτλο του "ζεν πρεμιέ", ενώ πρόσθεσε πως «Καταλάβαινα πώς αισθάνεται ο κόσμος που βλέπει έναν τηλεοπτικό άνθρωπο γιατί και εγώ όταν έβλεπα έναν άλλο που δεν τον ήξερα προσωπικά, κάτι πάθαινα και εγώ».

Στη συνέχεια δεν έκρυψε πως θεωρεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι μπόρεσε να κάνει το χόμπι του, δηλαδή την ηθοποιία, κύρια δουλειά του.

«Αυτή είναι η μεγάλη μου επιτυχία. Μπόρεσα μέσα από αυτή τη δουλειά, αυτό το χόμπι και έζησα. Έχω κάνει και άλλες δουλειές που δεν ήταν χόμπι και εμπεριείχαν μέσα τη δουλεία, την ταλαιπωρία, το βάσανο: οικοδομή, να σερβίρω, να πλένω, να καθαρίζω. Τα έχω κάνει, όπως τα έχουν κάνει εκατομμύρια άνθρωποι. Τα έκανα όλα αυτά και όταν έκανα το χόμπι μου που δεν κουραζόμουν και δεν υπέφερα κατόρθωσα κι έζησα μέσα από αυτό και έβγαλα πέρα την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Αυτό το θεωρώ μεγάλη επιτυχία και λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Είναι ευλογία», εξήγησε ο Απόστολος Γκλέτσος, προσθέτοντας πως: «Πάτησα πάνω σε αυτό το χόμπι και έφτιαξα μια άλλη καριέρα, την αυτοδιοίκηση».

Όσον αφορά τη σχέση του με την κόρη του, είπε πως «Είμαστε καλοί φίλοι με την κόρη μου. Λέμε και τα προσωπικά μας. Δεν έχω γνωρίσει συντρόφους της, ίσως δεν θέλουν εκείνοι. Εγώ το θέλω και το αποζητώ. Μου λέει "όταν θα είναι κάτι σοβαρότερο από το τώρα βγαίνουμε, θα γίνει. Άστο βρε μπαμπά". Ίσως δεν θέλουν τα αγόρια».

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, ο ίδιος ήταν αρνητικός.

«Έλα μωρέ τώρα τι γάμο να κάνω; Όχι βέβαια! Εγώ έχω κορίτσι της παντρειάς, κοιτάμε να παντρέψουμε τώρα το κορίτσι. Τώρα γάμο να κάνω εγώ; Δεν υπάρχει λόγος για γάμο. Ο καθένας κάνει όπως αισθάνεται και όπως αγαπάει. Δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που το αποφασίζει», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share