Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τύφλα» να έχει η Ρούλα Κορομηλά: Αυτή τη δουλειά έκανε η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου!

Μαζί της απέκτησε τον μοναχογιό του

30 Αυγούστου 2022 17:03
«Τύφλα» να έχει η Ρούλα Κορομηλά: Αυτή τη δουλειά έκανε η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο μεγάλους... γόηδες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, με τον ίδιο βέβαια να έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, αν και νωρίτερα είχε ζήσει τις περιπέτειές του.

Ο ίδιος είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Το σκληρό διαζύγιο με την Κορομηλά και ο πρώτος γάμος

Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

«Βόμβα» μεγατόνων: «Στο καμαρίνι του Πάνου Μιχαλόπουλου ήρθε η Ρούλα Κορομηλά και...» (Video)

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη είχε παραχωρήσει ο Δήμος Μυλωνάς πριν δύο χρόνια και μίλησε για τη συμμετοχή του σε ρωσσοτουρική παραγωγή του Netflix, αλλά και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Δείτε επίσης: Τα πρόδωσε όλα η Ρούλα Κορομηλά: «Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε μια απίστευτη χημεία, με έκανε να...»

«Έχω παίξει σε μια ρωσσοτουρκική παραγωγή κάνοντας έναν Γάλλο κοσμηματοπώλη για λογαριασμό του Netfilx. Είμαι στο μεγαλύτερο agency στην Κωνσταντινούπολη, δεν πέρασα κάστιγνκ, κατέθεσα βιογραφικό και φωτογραφίες στο γραφείο και τι μπορώ να κάνω.

Στην Ελλάδα οι παραγωγές δεν έχουν ρόλους για εμένα. Προτιμούν περισσότερο τους νεότερους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι οικονομικά πιο «κουλαντρίσιμοι», παρά κάποιον πιο παλιό. Δεν μπορώ να φανταστώ, τι σκέφτονται ότι μπορεί να ζητήσω οικονομικά.»

Όσο για το πως μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση, ο Δήμος Μυλωνάς αφηγήθηκε πως εκείνος έπαιζε στο θέατρο μαζί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Τότε στο θέατρο Καλουτά, μια μέρα στο καμαρίνι του Μιχαλόπουλου που ήταν απέναντι από το δικό μου ήρθε μια κοπέλα με κοντό μαλλάκι, ξανθιά, μου λέει ο Πάνος: «Η γυναίκα μου η Ρούλα». Και έτσι γνωρίζω την Κορομηλά στο καμαρίνι του Πάνου Μιχαλόπουλου. Μου λέει η Ρούλα, δαχτυλογράφος στην ΕΡΤ τότε, ότι κάνουν δοκιμαστικό για ένα πρωινό και να τους πει να κάνω ένα δοκιμαστικό. Έγραψα κάποιες ατάκες για το δοκιμαστικό, αλλά ήθελα κάποιος να μου τις κρατάει. Μου λέει θα σου τις κρατάω εγώ, θα κάνω την γλάστρα. Ακομπλεξάριστο άτομο, εντελώς άνετη. Η κάμερα έπαιρνε και την Ρούλα. Όταν τελείωσε το δοκιμαστικό για εμένα, ήρθαν μας φώναξαν στο γραφείο και μας είπαν σας επέλεξαν και τους δύο να κάνετε το πρωινό. Η Ρούλα λείπει από την τηλεόραση και τον κόσμο, αφού είναι πάρα πολύ αγαπητή», εξήγησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share