Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τις ερωτικές σκηνές της Ζέτας Μακρυπούλια: Γυμνόστηθη κάνει βίαιο σ@ξ! (Video)

Δείτε το για πρώτη φορά!

30 Αυγούστου 2022 16:39
Σούσουρο με τις ερωτικές σκηνές της Ζέτας Μακρυπούλια: Γυμνόστηθη κάνει βίαιο σ@ξ! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζεται αγνώριστη σε τηλεοπτικό σήριαλ το μακρινό1995! Δείτε το απόσπασμα και θα μείνετε με το στόμα ορθάνοιχτο!

Δείτε επίσης: Στο περιθώριο Ρέμος και Χατζηγιάννης: Αυτόν τον γνωστό μπασκετμπολίστα είχε ερωτευτεί με πάθος η Ζέτα Μακρυπούλια (photos)

Το στιγμιότυπο είναι από την τηλεοπτική σειρά του Star, «Οι δικηγόροι της Αθήνας», που έπαιζε πριν 27 χρόνια! Πραγματικό κοριτσάκι η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία.

Δείτε την μετά το 1:40 στο παρακάτω βίντεο...

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ηλικία 15 ετών να τραγουδά στην τηλεόραση (Video)

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να χώρισε ύστερα από 12 χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο και οι δύο έχουν να πουν τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο.

Άλλωστε δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν βαθιά δεν έχουν κανένα λόγο να κρατάνε κακία, ειδικά αν η σχέση είναι πολύχρονη.

Δείτε επίσης: Αξίας 500.000 ευρώ: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία που οδήγησε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη στους δικηγόρους τους

Σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ηλικία μόλις 15 ετών το 1994 τραγουδά στην τηλεόραση με την κιθάρα του, όταν τίποτα δεν προμήνυε την τεράστια καριέρα που θα ακολουθούσε.

To απόσπασμα είναι από την εκπομπή «Πρόσωπα χωρίς μοντάζ» του καναλιού LTV Κύπρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share