Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος στη Μύκονο: Πέταξαν έξω από μπουτίκ πασίγνωστη παρουσιάστρια που ήθελε τζάμπα ρούχα

«Θα σας κάνω διαφήμιση στο Ιnstagram και στην εκπομπή μου»

29 Αυγούστου 2022 16:15
Σάλος στη Μύκονο: Πέταξαν έξω από μπουτίκ πασίγνωστη παρουσιάστρια που ήθελε τζάμπα ρούχα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στην Μύκονο με πασίγνωστη παρουσιάστρια, η οποία -αφού αναστάτωσε πασίγνωστη μπουτίκ του νησιού- με φίρμες και υπογραφές παγκόσμιων και πανάκριβων οίκων- ζητώντας να δοκιμάσει ό,τι υπήρχε στα ράφια, απαίτησε στη συνέχεια να της τα… χαρίσουν! Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό διακίνησης κοκαΐνης και κεταμίνης.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Συγκεκριμένα, αφού η παρουσιάστρια επέλεξε τα ρούχα που της άρεσαν, ζήτησε από την πωλήτρια να της τα βάλει σε μία σακούλα για να φύγει – κι ούτε λόγος για πληρωμή.

Με αυτοπεποίθηση που θα τη ζήλευε και η Ζιζέλ, «αποποιήθηκε ευθυνών»!

«Θα σας κάνω διαφήμιση στο Ιnstagram και στην εκπομπή μου! Η οποία είναι η No 1 στην ελληνική τηλεόραση και όλοι με προσκυνούν!» φέρεται να είπε -αφήνοντας κάγκελο τους πάντες!

Σάλος στη Μύκονο: Πέταξαν έξω από μπουτίκ πασίγνωστη παρουσιάστρια που ήθελε τζάμπα ρούχα

Όσον αφορά στο θέμα με την μπουτίκ, οι… τζάμπα αξιώσεις δεν βασίζονταν σε κάποια συμφωνία, αλλά βασισμένο σε κάτι που η ίδια αποφάσισε εκείνη τη στιγμή!

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο…

Πάντως, προς… υπεράσπιση της εν λόγω κυρίας, δεν είναι πρωτάκουστο ούτε πρωτόγνωρο να ντύνονται δωρεάν -αντί διαφημιστικής προβολής- οι διασημότερες σταρ και
στάρλετ της απανταχού showbiz.

Το φαινόμενο αυτό ισχύει και στην Ελλάδα από τα χρόνια που μεσουρανούσαν οι σταρ του σινεμά και της τηλεόρασης. Πλέον, η μόδα αυτή έχει περάσει και στο TikTok.

Ωστόσο όπως φαίνεται… δεν θα ισχύσει με την εν λόγω κυρία. Γιατί άραγε;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share