Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεσπά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Οι άλλοι είναι της πλάκας, μόνο ο...»

Ποιον «κάρφωσε»;

29 Αυγούστου 2022 10:31
Ξεσπά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Οι άλλοι είναι της πλάκας, μόνο ο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εδώ και χρόνια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στα επαγγελματικά του, γι' αυτό πλέον ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο «Έθνος», «καρφώνοντας» τον ΑΝΤ1: «Να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο όπως το είχα κάνει όταν μου το είχε ζητήσει ο καλός συνεργάτης και επιστήθιος φίλος μου, ο Πάνος Αμαραντίδης, να το κάνω. Το λατρεύω το ζεϊμπέκικο, μ’ αυτό πετάει η ψυχή μου. Να υπάρχει σε ένα ρόλο για να το κάνω δημοσίως. Αλλιώς το κάνω ιδιωτικώς και μόνο έτσι.» Όσο για τον ΑΝΤ1 και για το γεγονός ότι τον θεωρούν παρωχημένο, τόνισε: «Μόνο ο Μπούτος ξέρει την δουλειά του, κακά τα ψέματα. Οι άλλοι είναι της πλάκας!»

Πάνος μιχαλόπουλος νέος

«Σπαραγμός» για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ήταν μια τρυφερή γυναίκα...»

Πριν πολλα χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε βρεθεί δίπλα στην Τασσώ Καββαδία, η οποία έκανε την γιαγιά του στη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο».

Όπως ήταν φυσικό οι δυο τους ανέπτυξαν μια στενή φιλία και όταν έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός το 2010, ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτή.

Δείτε επίσης: Τασσώ Καββαδία: Η «κακιά» του ελληνικού κινηματογράφου που οι θεατές μισούσαν

Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Υποδυόταν τη γιαγιά μου. Μια Κρητικιά που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ηταν μια τρυφερή γυναίκα χωρίς έπαρση και ίχνος ανταγωνισμού, που την είχαμε αγαπήσει και την είχαμε στα όπα-όπα. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ερχόταν πιο μπροστά από όλους στο γύρισμα, ποτέ δεν κουράστηκε και δεν ξέχναγε ούτε μία ατάκα, κάτι σπάνιο στους μεγάλους ανθρώπους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share