Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μαρτύρησε» ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη: «Με "έκοψε" φέτες... "έτρεμα σαν το ψάρι"» (Video)

"Προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ"

28 Αυγούστου 2022 12:46
«Μαρτύρησε» ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη: «Με
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια πραγματικά σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το άγνωστο διαζύγιο της Σίας Κοσιώνη!

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης περιγράφουν ο καθένας από τη δική του σκοπιά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων ετοιμάζονταν να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Καρπενήσι, και η Σία Κοσιώνη σε μία συνέντευξη τον αντιμετώπισε όπως η ίδια παραδέχεται με τρόπο επιθετικό και ειρωνικό.

«Με "έκοψε" φέτες... "έτρεμα σαν το ψάρι"»

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ενθυμούμενος την πρώτη τους γνωριμία είπε: «Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share