Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο μεγάλος της έρωτας: Η Σοφία Αλιμπέρτη αγκαλιά με τον «κλώνο» του Γιάννη Πάριου

Το τρυφερό φιλί

28 Αυγούστου 2022 12:26
Ο μεγάλος της έρωτας: Η Σοφία Αλιμπέρτη αγκαλιά με τον «κλώνο» του Γιάννη Πάριου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς αλλά ταυτόχρονα κι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο. Παράλληλα, δείτε εδώ τον κούκλο και νεότερο άνδρα που ερωτεύτηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει επιλέξει ν’ αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι από το 2013 και μετά ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρεί δική της καφετέρια στη Νάουσα.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε από τους φωτογράφους παρέα με τον μεγάλο της γιο, τον Μιχαήλ- Άγγελο Βαρθακούρη, και η αγάπη που του έχει δεν κρύβεται, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Σοφία Αλιμπέρτη και Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης

Σούσουρο με τις αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»

H Στέλλα Κονιτοπούλου είχε μιλήσει παλαιότερα στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάποια άγνωστα περιστατικά για τον Γιάννη Πάριο όσο ήταν παντρεμένος με την Σοφία Αλιμπέρτη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τη σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με κορυφαίο τραγουδιστή, πλην του Πάριου κια του Διονυσίου, που έληξε άδοξα.

«Όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη...»

«Κλείνω 33 χρόνια επαγγελματικά στο τραγούδι με 30 προσωπικούς δίσκους! Το επίθετο μου στην ταυτότητα είναι Κλουβάτου, Κονιτοπούλου είναι η μάμα μου, η Αγγελική Κονιτοπούλου. Όταν ακούει ο κόσμος Κλουβάτου, ξινίζει, λες και δε με ξέρουν! Ο Αντώνης Ρέμος ερχόταν μικρός στην πίστα για να μου κάνει δεύτερες φωνές!

Ο Γιάννης Πάριος είναι ψυχούλα! Πολύς γυναικείος πληθυσμός ερχόταν στο καμαρίνι του Πάριου όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη! Έκανα μόνο μια κόρη, είχα δύο αποβολές μετά τη γέννηση της. Δυστυχώς δεν έκανα άλλα παιδιά, παρόλο που ήθελα! Περιμένω την κόρη μου να μου κάνει ένα εγγονάκι!»

Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share