Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Λίνας Σακκά για το γιο της: «Στο παιδί μου έχω μάθει ότι δεν είναι...»

«Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες...»

28 Αυγούστου 2022 11:44
Αποκάλυψη Λίνας Σακκά για το γιο της: «Στο παιδί μου έχω μάθει ότι δεν είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη είχε μιλήσει η Λίνα Σακκά για το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει μαζί της. Παράληλα, δείτε εδώ τη γυμνή φωτογράφηση της Λίνας Σακκά που προκάλεσε σούσουρο.

«Στο παιδί μου έχω μάθει ότι δεν είναι...»

«Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες κι από μικρό τον έχω μάθει ότι δεν είναι μόνο η κλασική οικογένεια μαμά, μπαμπάς και παιδιά. Είναι εκείνες που το παιδί ζει με την μητέρα και βλέπει τον πατέρα ή ζει με τον πατέρα του. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ με τον πατέρα μου μεγάλωσα. Δεν είχα την τρυφερή, μαμαδίστικη σχέση αλλά έγινα πιο τσαμπουκάς. Έχω πολύ καλή σχέση με την μαμά μου.

Η προσωπική μου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Δεν με αγχώνει τι θα πω στο παιδί μου για μια ενδεχόμενη σχέση μου. Όταν βλέπει ότι είμαι καλά, είναι κι εκείνο καλά. Κάποια πράγματα είναι λίγο δεδομένα. Εκτός αν παντρευτώ αύριο κι έρθει ένας έρωτας ξαφνικός» είχε δηλώσει η Λίνα Σακκά.

Εξομολόγηση ψυχής από τη Λίνα Σακκά: Αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο περιοδικό "TV Έθνος" και τον Άκη Φωτόπουλο, η Λίνα Σακκά είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για την αποχή της από την τηλεόραση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την διπλή τραγωδία που τις άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή.

Γιατί δεν σας βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση;

«Η τηλεόραση πλέον έχει διαμορφωθεί με έναν τέτοιο τρόπο που δεν μου επιτρέπει το πρόγραμμα της ζωής μου να συμμετέχω. Τα γυρίσματα για μια σειρά ξεπερνούν και τις δέκα ώρες ημερησίως. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτόν τον χρόνο σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Για μένα πλέον προτεραιότητα έχει το παιδί μου, το θέατρο και μια επιχείρηση, ένα μικρό μπιστρό που έχω φτιάξει. Εκτός κι αν μου γίνει μια πρόταση τόσο ελκυστική όσο ήταν η τελευταία σειρά στην οποία συμμετείχα, “Η εκδρομή”, για την οποία, παρότι ήμουν πιεσμένη λόγω υποχρεώσεων, βρήκα τελικά χρόνο και την έκανα».

Λίνα Σακκά

Το ταξίδι σας στην τηλεόραση το έχετε χαρεί;

«Θεωρώ ότι ήμουν τυχερή, γιατί δούλεψα στην καλή εποχή της τηλεόρασης. Έκανα πολλές σειρές και πραγματικά το απόλαυσα αυτό το ταξίδι γιατί με γέμισε εμπειρίες, μου έδωσε χρήματα, πολύ καλές συνεργασίες. Ε, λοιπόν, ήρθε τώρα η ώρα να κάνουν τηλεόραση και τα νέα παιδιά.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share