Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασυγκράτητη η Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο που προκάλεσε σούσουρο

Φουλ ερωτευμένα τα δυο παιδιά!

28 Αυγούστου 2022 08:24
Ασυγκράτητη η Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο που προκάλεσε σούσουρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασυγκράτητη φαίνεται να είναι η Γαία Μερκούρη, η οποία συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της Άγγελο Λάτσιο και δημοσίευσε στο Instagram ακόμη μία τρυφερή φωτογραφία τους γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, η Γαία δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, αλλά και στιγμιότυπα με φίλους τους στα Άχλα της Άνδρου.

Το ζευγάρι παραμένει στο νησί και έχουν συνδυάσει τη διασκέδαση με τη δουλειά αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα όσο βρίσκονται στο νησί εργάζονται και οι δύο στο Onar, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος.

Πριν λίγες μέρες η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου απολάμβανε το ηλιοβασίλεμα με τον Άγγελο, ενώ πόσταρε ακόμα μία που είναι αναμφισβήτητα η πιο τρυφερή τους φωτογραφία αφού τη βλέπουμε να τον φιλά!

Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος

«Ίλιγγος» με το κοφτό μαγιό της Γαίας Μερκούρη: Η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου προκαλεί «σεισμό» με το κορμί της (Video)

Η Γαία Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με φίλους αλλά και με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο.

Αναμφίβολα η Γαία Μερκούρη έχει μοιάσει για τα καλά στην μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη καθώς το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Όπως θα δείτε και από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share