Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ο Γιώργος Νταλάρας είχε "καταρρεύσει" την ώρα που τραγουδούσε: Πέταξε το μικρόφωνο και έκλαιγε με λυγμούς (Video)

Συγκινητικές στιγμές...

27 Αυγούστου 2022 12:54
Όταν ο Γιώργος Νταλάρας είχε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατέρρευσε στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο Γιώργος Νταλάρας την ώρα που τραγουδούσε το «Του κάτω κόσμου τα πουλιά» του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου. Παράλληλα, ο Γιώργος Νταλάρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε με τον Γιάννη Κότσιρα θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για όσο συμβαίνουν στη χώρα μας.

Τα συναισθήματα ξεχείλισαν και ο Γιωργος Νταλάρας δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το ρεφρέν. Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του ασταμάτητα κι αν και το πάλεψε, δεν τα κατάφερε να συγκρατηθεί. Πέταξε το μικρόφωνο, ξέσπασε και έπεσε κλαίγοντας στο πιάνο. Tο γεγονός συνέβη στο μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Ελευθερίου.

«Καταπέλτης» ο Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Ωραίο πλάσμα αλλά... τα τραγούδια του ήταν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως εκεί να παραμείνουν»

Στην κάμερα του «Πρω1νού» και στη Μαρία Κοκολάκη είχε μιλήσει για διάφορα θέματα ο Γιώργος Νταλάρας, εκφράζοντας την άποψή του και στις αλλαγές που έχουν υπάρξει στο χώρο του τραγουδιού και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σάκη Ρουβά!

Αναφέρθηκε μάλιστα και στα ακούσματα που έχουν τα μικρά παιδιά σήμερα, που γι' αυτά θεωρεί υπεύθυνους τους γονείς τους. "Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας" σχολίασε ο τραγουδιστής. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ιστορία για όταν η κούκλα κόρη του Γιώργου Νταλάρα παντρεύτηκε κρυφά από τους γονείς της.

«Ωραίο πλάσμα αλλά... τα τραγούδια του ήταν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως εκεί να παραμείνουν»

«Διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάνε αλήθεια. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας κάθε μέρα από άλλη φορά. Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας. Όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ήταν η εποχή που ο Ρουβάς βρισκόταν σε μεγάλη αίγλη και ακόμα είναι το παιδί αλλά έτσι ήταν τότε.

Το περιεχόμενο των τραγουδιών του, ήταν σχεδόν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμείνουν. Ο Σάκης Ρουβάς είναι κι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια, αλλά μιλάμε για το καλλιτεχνικό κομμάτι.

Έλεγα στην κόρη μου τότε, ότι αυτά τα τραγούδια ακούγονται σήμερα, αλλά της πρότεινα να διαλέγει τον Χατζιδάκι. Της έβαλα να ακούσει τα τραγούδια που ακούγονταν παλιά, αλλά και της εποχής, και διάλεξε τον Χατζιδάκι.», δήλωσε στην εκπομπή ο Γιώργος Νταλάρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share