Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Περνάει και μόνη της καλά η Γαία Μερκούρη: Το «σπαρταριστό» βίντεο που ήρθε στο φως για το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου

Το νεαρό μοντέλο εμφανίζεται να...

27 Αυγούστου 2022 09:50
Περνάει και μόνη της καλά η Γαία Μερκούρη: Το «σπαρταριστό» βίντεο που ήρθε στο φως για το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι της στην Άνδρο περνάει η Γαία Μερκούρη. Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη βρίσκεται στο νησί από τις αρχές του καλοκαιριού και φροντίζει να ξεφύγει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης. Ενώ, «ίλιγγος» μας έπιασε με το κοφτό μαγιό της Γαίας Μερκούρη με την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου να προκαλεί «σεισμό» με το κορμί της.

Μάλιστα, η Γαία Μερκούρη εθεάθη στη Χώρα της Άνδρου, όπου βρέθηκε για μπάνιο, αυτή τη φορά μόνη της και όχι συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, Άγγελο Λάτσιο. Στο βίντεο, το νεαρό μοντέλο εμφανίζεται να φοράει ένα κίτρινο μπικίνι και να βουτάει από τον βράχο του Αφανή Ναύτη.

Μητέρα για πρώτη φορά η Γαία Μερκούρη; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του Άγγελου Λάτσιου!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μέρες η φήμη πως η Γαία Μερκούρη είναι έγκυος. Πρόκειται για την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη!

Συγκεκριμένα η φήμη αυτή βγήκε από το περιοδικό YES MAGAZINE, το οποίο κάθε βδομάδα το πάει και ένα βήμα παρακάτω. Χτες αποκάλυψε πως η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε σουίτα για την Γαία Μερκούρη, ώστε να έρθει στον κόσμο το εγγονάκι της μ' όλες τις απαραίτητες προστασίες.

Αμ δε. Η Γαία Μερκούρη ούτε είναι έγκυος, ούτε είναι στα άμεσα σχέδιά της να μείνει! 19 χρονών είναι το κορίτσι, έχει όλη την ζωή μπροστά της. Το ίδιο και ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος στην ηλικία του κάθε άλλοι παρά να γίνει πατέρας τον ενδιαφέρει.

Καλό το παραμύθι λοιπόν από το YES MAGAZINE όμως δεν έχει δράκο. Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να περιμένει αρκετά χρόνια ακόμα ώστε να γίνει γιαγιά. Άλλωστε η Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είναι ακόμα πολύ μικρή για τέτοια... ευχάριστα μπλεξίματα!

Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο του YES MAGAZINE παρακάτω:

Γεννάει από μέρα σε μέρα η Γαία Μερκούρη; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του Άγγελου Λάτσιου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share