Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη: «Είμαστε και οι δύο πολύ δύσκολοι...»

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τον πατέρα του

26 Αυγούστου 2022 22:06
Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη: «Είμαστε και οι δύο πολύ δύσκολοι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά παραχώρησε συνέντευξη ο Φοίβος Παπαδάκης!

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έκανε πριν από μερικούς μήνες το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open, μίλησε -μεταξύ άλλων- για το πώς είναι να μεγαλώνεις με το όνομα “Παπαδάκης”, ενώ αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε ένα σπίτι με 10 τηλεοράσεις.

Δείτε επίσης: Την είχε δύο χρόνια από την Μπάγια Αντωνοπούλου κι έφυγε για άλλη τύχη: Αυτό ήταν το προηγούμενο κορίτσι του Γιώργου Παπαδάκη

«Είμαι πολύ υπερήφανος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, κατ’ αρχάς επειδή είναι εξαιρετικός πατέρας και κατά δεύτερον επειδή έχει υπάρξει ο καλύτερος δάσκαλος για μένα. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μου και νιώθω πολύ τυχερός.

παπαδακησ-γιωργοσ-γιοσ-φοιβοσ-26-8

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με 10 -στην κυριολεξία- τηλεοράσεις. Τα δελτία ειδήσεων ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Από ένα σημείο και μετά είχα γίνει δημοσιογράφος χωρίς να το ξέρω.

Μοιάζω πολύ στον πατέρα μου. Είμαστε δυο άνθρωποι που κάνουμε παρέα, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, διότι γουστάρουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Δύσκολο πράγμα σε μια σχέση πατέρα – παιδιού, αλλά σε αυτό είμαι πάρα πολύ τυχερός. Και είμαστε και οι δύο πολύ δύσκολοι άνθρωποι, δύσκολοι περισσότερο για τους εαυτούς μας παρά για τους άλλους.

Όταν λέω ότι είμαι υπερήφανος για τον πατέρα μου, το εννοώ με όλη μου τη δύναμη. Και είναι ίσως η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που μου αφήνει. Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι, τον άντρα που είμαι, τον φίλο που είμαι, τον σύντροφο που είμαι και ελπίζω τον δημοσιογράφο που δουλεύω καθημερινά να είμαι και να γίνω. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ένας μαχητής, ένας μάγκας με την κυριολεκτική έννοια της λέξης», ανέφερε ο Φοίβος Παπαδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share