Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση Τατιάνας Στεφανίδου για τη γνωριμία με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Ποιους πέντε μήνες; Τότε ήμουν ήδη έγκυος...»

Η μεγάλη αποκάλυψη για το πώς ξεκίνησε η σχέση των δύο παρουσιαστών

26 Αυγούστου 2022 20:55
Εξομολόγηση Τατιάνας Στεφανίδου για τη γνωριμία με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Ποιους πέντε μήνες; Τότε ήμουν ήδη έγκυος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετό καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Βίκυ Κάβουρα. Όταν η ηθοποιός την ρώτησε αν στους πρώτους πέντε μήνες της σχέσης τους ο Νίκος Ευαγγελάτος την είχε γνωρίσει στους γονείς του, η Τατιάνα έκανε μια αποκάλυψη.

Δείτε επίσης: «Κεραυνοβόλος» έρωτας από την πρώτη στιγμή: Φωτογραφίες από το πρώτο ραντεβού της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

«Ποιους πέντε μήνες; Στους πέντε μήνες ήμουν έγκυος στον Νικόλα. Απρίλιο τον γνώρισα, Μάιο τρώγαμε με τα σόγια, Πάσχα στο σπίτι, είχα φτιάξει και μαγειρίτσα. Στην αρχή χρυσοχέρα, τα πάντα έφτιαχνα στην αρχή. Έλα σε μένα να στα πω», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Έχει δοξαστεί σε όλη την Ελλάδα κι έκανε περήφανη την Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο πεθερός του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, περνώντας από την αρχή έναν παθιασμένο έρωτα, με τους δύο να έχουν πάντοτε ως προτεραιότητα την οικογένειά τους, με τους γονείς αμφοτέρων να λατρεύονται επίσης.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας, βέβαια, έχει γίνει ξακουστός για τις επιτυχίες του στο παρελθόν σε όλη την χώρα, με την ίδια να είναι περήφανη για τα κατορθώματά του.

Ο ξεχωριστός πατέρας της Στεφανίδου

Πρόκειται, φυσικά, για τον Μίμη Στεφανίδη, πρώην μπασκετμπολίστα, γεννημένο στην Κυψέλη το 1931. Είχε ύψος 1.83, και αγωνίζονταν κυρίως στην θέση του σούτιγκ γκάρντ.

Αγωνίστηκε στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανελληνίου και ήταν μέλος της «Χρυσής Πεντάδας». Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας (1953, 1955, 1957) Το 1955 κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Ταυτόχρονα κατέκτησε και πολλά διεθνή και εγχώρια τουρνουά της εποχής απέναντι σε πανίσχυρες ευρωπαϊκές ομάδες της εποχής.

Το 1955 - 1956 αγωνίζονταν στην Ολίμπια Μιλάνου (Μπορλέτι Μιλάνο και Σίμενταλ Μιλάνο) και 1956 - 1957 στη Ρέγιερ Βενετίας. Το 1957 επέστρεψε στην Ελλάδα και κατέκτησε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τον Πανελλήνιο. Το 1960 συνέχισε την καριέρα του στην Ολύμπια Μιλάνο (Σίμενταλ Μιλάνο). Η ομάδα του Μιλάνου τιμητικά απέσυρε το Νο 7, του μεγάλου αυτού σκόρερ, αφού ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, στην πρώτη σεζόν.

Με την εθνική Ελλάδος σε 33 αγώνες και σημείωσε 253 πόντους (7,7 μ.ο.). Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ 1951, στους Μεσογειακούς Αγώνες 1951 και 1955 και στην Ολυμπιάδα του 1952.

Έχει υπάρξει προπονητής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Παγκρατίου, του Σπόρτιγκ και του Πανελληνίου. Ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του ΠΑΟ στις 9 Δεκεμβρίου του 1961.

Επίσης υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share