Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το είχε βγάλει στη φόρα ο Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί με την Άντζελα Γκερέκου

Τι είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής;

26 Αυγούστου 2022 19:43
Το είχε βγάλει στη φόρα ο Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί με την Άντζελα Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και έμειναν μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με Άντζελα Γκερέκου: Σε νέα αγκαλιά μετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το 1995 ο γνωστός τραγουδιστής γνώρισε την ηθοποιό και πρώην βουλευτή, Άντζελα Γκερέκου, στο On the Rocks στην Βάρκιζα. Όχι μόνο την πρόσεξε αλλά αναφώνησε «τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!». Ένα χρόνο μετά στις 2 Αυγούστου 1996 παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα. Το 2001 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαρία.

Οι τρυφερές δηλώσεις για τις γυναίκες της ζωής του και ο λόγος που δεν έκανε δεύτερο παιδί

γκερεκου-βοσκοπουλοσ-κορη-26-8

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share