Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έμεινε «κάγκελο» να κοιτάει τον Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον μεγάλο χωρισμό - «Την τελείωσε με...»

Αδιανόητο!

26 Αυγούστου 2022 18:22
Έμεινε «κάγκελο» να κοιτάει τον Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον μεγάλο χωρισμό - «Την τελείωσε με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτσι χώρισε ο Νίκος Καρβέλας την Βίσση! Την «τελείωσε» με 7 λέξεις και τον έκαψε κανονικά ο Πέτρος Κωστόπουλος που έκανε την αποκάλυψη!

Χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Καρβέλα «ροκ σταρ» και μιλώντας για την εκκεντρική του προσωπικότητα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χωρισμό του ιδίου από την Άννα Βίσση, αποκαλύπτονται πως ήταν απόφαση του Νίκου να δοθεί ένα τέλος.

«Εκείνο που θυμάμαι για τους δυο τους είναι το πώς χωρίσανε. Είχα βγάλει καπέλο στον Καρβέλα γι’ αυτό. Πώς χωρίσανε: Ήταν στην Καλαμάτα για μια συναυλία και πάει και της λέει "πρέπει να χωρίσουμε". Εκείνη λέει "γιατί;" και της απαντά "γιατί δεν έχω πια ερωτική διάθεση για σένα". Αυτό λίγοι είχαν τα guts να το εκφράσουν. Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να χωρίσω, δεν είχα το σθένος. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με χωρίσει η άλλη».

καρβελασ-νικοσ-αννα-βισση-χωρισμοσ-26-8

«Με τον Νίκο Καρβέλα είμαστε...» - Έριξε τη «βόμβα» για τη σχέση τους η Αννίτα Πάνια

Τη «βόμβα» για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα έριξε η Αννίτα Πάνια, η οποία μίλησε για το ποια είναι η κατάσταση μεταξύ τους, μετά τον χωρισμό, για τον οποίο πρώτη φορά αποκάλυψε τι έφταιξε.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σε μια από τις σπάνιες της συνεντεύξεις, μιλά για το πώς επικοινωνούν και τι αντίκτυπο είχε ο χωρισμός για το παιδί τους.

«Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα την χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας...», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά.

Όσο για την σχέση της με την εκκλησία, η ίδια αποκάλυψε: «Εγώ πιστεύω στον Θεό και ο Καρβέλα με θεωρεί ηλίθια. Το εκκλησιαστικό δεν το έχω, την πίστη στον Θεό όμως θέλω να την έχω. Γουστάρω την εκκλησία και πηγαίνω για να ανάψω κεράκι...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share