Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κρυφός έρωτας για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί του - Όταν έκατσε δίπλα μου... έτρεμα ολόκληρη»

Ποια το δήλωσε;

26 Αυγούστου 2022 17:30
Κρυφός έρωτας για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί του - Όταν έκατσε δίπλα μου... έτρεμα ολόκληρη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς και έγινε αφίσα στα δωμάτια πολλών κοριτσιών τη δεκαετία του ’80 που οι βιντεοταινίες ανθούσαν.

Ανάμεσα στις νεαρές που ήταν ερωτευμένες μαζί του εξομολογήθηκε πως ήταν και η Σοφία Παθέκα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Pop up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Μάλιστα είχε την τύχη να τον γνωρίσει, όταν δούλευε στον Πρω1νό Καφέ.

Δείτε επίσης: Χαμός με τον Πάνο Μιχαλόπουλο :«Πέρασε από το λογιστήριο, πάρε την αποζημίωσή σου και φύγε!» – Ο άγνωστος καβγάς με τον ΑΝΤ1

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», εξομολογήθηκε η Σοφία Παθέκα.

Η ίδια μίλησε και για την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή, αναφέροντας: «Ήμουν από τις τελευταίες γυμνάστριες που βγήκαν στην τηλεόραση, δεν είχαμε ανταγωνισμό. Είμαι 20 χρόνια παντρεμένη. Τα πάντα έχουν τύχει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όταν υπάρχουν γερές βάσεις σε ένα γάμο μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Τα αγόρια χρειάζονται μια ειδική μεταχείριση».

πανοσ-μιχαλοπουλοσ-κρυφοσ-ερωτασ-26-8

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος σπάει τη σιωπή του μετά από 15 χρόνια: «Με τσάκισε…»

Σπάει τη σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος 15 χρόνια μετά το θάνατο αγαπημένου του συναδέλφου: «Με τσάκισε…»

«Ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα ήταν φίλος και αδερφός». Ο άφαντος Πάνος Μιχαλόπουλος, ο ηθοποιός που όλοι ψάχνουν για μία δήλωση του όλα αυτά τα χρόνια, ανοίγει την καρδιά του στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και μιλά για την απώλεια που τον στιγμάτισε:

«Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε μια πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Σκέψου, δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του», λέει ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Αυτή είναι η ηλικία του! Θα πάθετε πλάκα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share