Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το τεράστιο ψέμα για την σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Κωνσταντίνου Δέδε: Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ορίστε!

26 Αυγούστου 2022 12:33
Το τεράστιο ψέμα για την σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Κωνσταντίνου Δέδε: Φωτογραφία ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και μήνες δημοσιεύματα θέλουν ζευγάρι την Ζέτα Μακρυπούλια με τον Κωνσταντίνο Δέδε. Η παρουσιάστρια ποτέ δεν έχει δηλώσει κάτι, ούτε φυσικά ο οδοντίατρος.

Ταπαιδιά μπορεί να είναι και ζευγάρι, μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό. Ούτε βέβαια το έχει διαψεύσει.

Ωστόσο δημοσιεύματα του περιοδικού YES MAGAZINE ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια έγκυο από τον γιατρό. Η ίδια με φωτογραφία που πόσταρε, πριν από λίγες ώρες, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram βάζει τέλος στις φήμες! Καμία εγκυμοσύνη, αφού ποζάρει με μαγιό και το κορμί της θα το ζήλευαν και 20αρες. Πλάκα η κοιλιά της Ζέτας παιδιά...

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

«Παρελθόν» ο Κωνσταντίνος Δέδες: «Ελεύθερη ψυχή» δηλώνει η Ζέτα Μακρυπούλια (photo)

H Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει το καλοκαίρι και το δείχνει μέσα από τις καθημερινές της αναρτήσεις στο Instagram. Ωστόσο, μια πρόσφατη ανάρτησή της φαίνεται πως έκανε «παρελθόν» τον Κωνσταντίνο Δέδε.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων έφυγε για τις διακοπές της. Η ίδια επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα μάλιστα την είδαμε σε φωτογραφίες από τις τις κοινές της διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά.

Χθες η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε στο Ιnstagram φωτογραφίες της με μπικίνι γράφοντας στη λεζάντα: «Alma Libre – Ελεύθερη Ψυχή».

Δείτε την ανάρτηση:

Ανυπόμονη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι η μοναδική, έντονη επιθυμία που είχα στη ζωή μου»

Από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα η Ζέτα Μακρυπούλια κέρδισε το στοίχημα στην παρουσίαση και άφησε το δικό της μοναδικό στίγμα στο «Ρουκ Ζουκ».

Για 5η χρονιά η εκπομπή σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης με τη λαμπερή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol & Friends πως οι ώρες που περνά σε αυτό το κόνσεπτ είναι η «ψυχοθεραπεία» της.

Δείτε επίσης: Κούκλοι και επιτυχημένοι στη δουλειά τους: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της Ζέτας Μακρυπούλια

«Εξελίχθηκε σαν ψυχοθεραπεία για εμένα δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, πάντα με την ίδια χαρά έρχομαι. Κι επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει η διάθεσή μας αρκετά όταν έρχομαι εδώ κάτι συμβαίνει και χάνονται όλα» δήλωσε.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα τον Νίκο Μουτσινά αποκάλυψε πως «με τον Νίκο τα έχουμε λυμένα αυτά τα θέματα. Επειδή αγαπιόμαστε πολύ συγχωρούμε ο ένας τον άλλον».

Και συνέχισε: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για το αν πάει καλά το “Ρουκ Ζουκ”. Για μένα και τα πέντε χρόνια έχει πάει καλά. Φέτος είναι η αλήθεια έχει ένα peak πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι είναι ένα πρόγραμμα που παίρνεις χαρά.

Αποκάλυψε δε ότι είναι στα «θέλω» της να συνεχίσει στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι για αρκετά χρόνια ακόμη.

«Θα το ήθελα, είναι ένα παιχνίδι που το κυνηγούσα χρόνια πριν το κάνω. Είναι η μοναδική επιθυμία έντονη που είχα στη ζωή μου το προσπάθησα και έγινε εδώ στο κανάλι που αγαπώ και πάει και καλά».

«Εδώ έχω καταφέρει να απελευθερωθώ όσο πουθενά αλλού» πρόσθεσε.

Στην πορεία της όπως εξομολογήθηκε έχει δεχτεί αρκετές φορές σκληρή κριτική.

«Έχω δεχτεί πάρα πολλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Έχω διαβάσει κριτικές που μπορούν να σε πάνω ένα βήμα παραπέρα έχω διαβάσει και κριτικές που είναι παραπάνω κακεντρεχείς για τα γούστα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share