Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξετρελαμένη με τον νέο της «έρωτα» η Πόπη Τσαπανίδου: «Με σέρνει από τη μύτη...» (Video)

Το απολαυστικό βίντεο της δημοσιογράφου

26 Αυγούστου 2022 09:54
Ξετρελαμένη με τον νέο της «έρωτα» η Πόπη Τσαπανίδου: «Με σέρνει από τη μύτη...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξετρελαμένη με τον εγγονό της δείχνει να είναι η Πόπη Τσαπανίδου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο. Ενώ, καλεσμένη στο ΦΜ Live είχε βρεθεί παλαιότερα η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου κάτι «πικάντικο» για την ίδια!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εδώ και ένα χρόνο περίπου κατέχει και επίσημα τον τίτλο της γιαγιάς, αφού η κόρη της Μαρίνα έγινε μαμά για πρώτη φορά και όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει τον τίτλο αυτό στο έπακρο.

Η κόρη της, Μαρίνα, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι τον Ιούνιο του 2021 και μάλιστα η παρουσιάστρια του δελτίου του Open ταξίδεψε στην Ολλανδία για να το υποδεχτεί.

Η ίδια φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον εγγονό της, Έκτορα και αυτό αποδεικνύεται και από το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Πόπη Τσαπανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις και στο βίντεο, η τρυφερή γιαγιά χορεύει μαζί με το αγγελούδι της, ενώ παράλληλα του μαθαίνει αγγλικά.

«Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν…

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα “μάθουμε” τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πώς να ζείτε τη ζωή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πόπη Τσαπανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share