Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μέρα που έκανε πολλά... σαγόνια να πέσουν: Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της Ρούλας Κορομηλά στην παραλία με μαγιό!

Καθηλωτική και σέξι η γνωστή παρουσιάστρια

25 Αυγούστου 2022 20:28
Η μέρα που έκανε πολλά... σαγόνια να πέσουν: Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της Ρούλας Κορομηλά στην παραλία με μαγιό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της.

Δείτε επίσης: Καθηλώνει η 65χρονη Ρούλα Κορομηλά: Η τολμηρή φωτογραφία στο μπάνιο του σπιτιού της

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν της στην οποία ποζάρει με πράσινο μπικίνι. Την φωτογραφία συνόδευσε γράφοντας:

«Στα προ τηλεοπτικά μου χρόνια τότε που με ήξερε … μόνο η μάνα μου και μπορούσα να φωτογραφίζομαι με μαγιό, δίχως να περνάω από την Ιερά Εξέταση των tabloids, των πάνελ και άλλων μέτρων ηθικής γενικότερα».

ρουλα-κορομηλα-σεξι-εμφανιση-μαγιο-παραλια-25-8

«Κλέβει» τις εντυπώσεις και ως νοικοκυρά: Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Βάζει μπουγάδα με την πιο... casual εμφάνιση!

Τις προάλλες είδαμε την Ρούλα Κορομηλά να ετοιμάζεται στο μπάνιο της φορώντας μόνο το μπουρνούζι της προκαλώντας "σάλο" στα σχόλια, με την ίδια να δημοσιεύει άλλη μία φωτογραφία της με το ίδιο ρούχο στο ίδιο μέρος, όμως αυτή τη φορά για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Μπορεί να είναι πάντα κομψή και πάντα περιποιημένη, αλλά θέλει αυτή η κομψότητα να αντιπροσωπεύει και το σπίτι της. Έτσι, αποφάσισε να κάνει μερικές δουλειές ξεκινώντας από τα άπλυτα ρούχα της. Έβαλε πλυντήριο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, τονίζοντας πως θέλει να βλέπει τα αντικείμενά της καθαρά, ενώ σιχαίνεται και τους λεκέδες.

Η Ρούλα Κορομηλά στον ρόλο της νοικοκυράς

«Κάτασπρα, μαλακά και μυρίζουν φρεσκάδα και άρωμα λουλουδιών. Απλές. σωστές και καθαρές διαδικασίες… Είμαι φαν της τάξης, της συνέπειας, της καθαριότητας και της καθαρότητας βεβαίως. Μισώ τους λεκέδες».

Από το σαλόνι της βλέπει θέα την πισίνα στον κήπο - Η αξιοζήλευτη βίλα της στην Κηφισιά

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram. Στο προφίλ της μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις βόλτες της αλλά και τα ανίψια της που υπερλατρεύει.

Πολλές φορές λοιπόν μέσα από το προφίλ της έχουμε δει και διάφορες γωνιές του σπιτιού της. Η πρώην παρουσιάστρια μένει σε μια πολύ εντυπωσιακή βίλα στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share