Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Λύγισε» η Άντζελα Γκερέκου με την απίστευτη κίνηση των Θεσσαλονικιών: Η οδός «Τόλη Βοσκόπουλου» και τα συγκινητικά της λόγια!

Ρίγη συγκίνησης!

25 Αυγούστου 2022 19:31
«Λύγισε» η Άντζελα Γκερέκου με την απίστευτη κίνηση των Θεσσαλονικιών: Η οδός «Τόλη Βοσκόπουλου» και τα συγκινητικά της λόγια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου πήρε ένας δρόμος στη Θεσσαλονίκη, με τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, να ανεβάζει φωτογραφία που φαίνεται η πινακίδα «Οδός Τόλη Βοσκόπουλου», μαζί με μια φωτογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η οδός στη Θεσσαλονίκη αποτυπώνει την «ανεξάντλητη αγάπη» του κόσμου για τον Τόλη Βοσκόπουλο, γράφει στην ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου, συγκινημένη για όσους «λάτρεψαν και λατρεύουν τον Τόλη». Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέρασε στην αιωνιότητα στις 19 Ιουλίου του 2021 και άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για την «Οδό Τόλη Βοσκόπουλου»:

Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη..🙏 Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικευεται με κάθε...

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Sunday, August 21, 2022

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν και λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα.

Οι δραματικές τελευταίες ώρες του Τόλη Βοσκόπουλου: Τα λόγια των γιατρών στην Άντζελα Γκερέκου πριν πεθάνει και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δε βρίσκεται πια κοντά μας εδώ και πάνω από έναν χρόνο, με τον ίδιο να χάνει τη ζωή του στο νοσοκομείο, ύστερα από ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή έφυγε για τη «γειτονιά των αγγέλων» την ημέρα που επρόκειτο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος θα γιόρταζε τα γενέθλιά του στις 26 Ιουλίου, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 ένιωσε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Είχε κάποια προβλήματα αναπνευστικά και γι’ αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η αρχική διάγνωση των γιατρών που δεν επαλυθεύτηκε...

Αποφασίστηκε από τους γιατρούς να γίνει εισαγωγή, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έλαβε την απαραίτητη αγωγή. Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως σήμερα, που θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι τους.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε… Η καρδιά του τον πρόδωσε λίγες ώρες πριν πάρει το εξιτήριο, αν και πρόλαβε να εκφράσει την τελευταία του επιθυμία.

Να σημειωθεί ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος τον προηγούμενο Μάιο είχε νοσηλευτεί και πάλι στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share