Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κοσμογυρισμένος με τη νέα σύντροφο και τα παιδιά του ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Το μαγικό ταξίδι του παρουσιαστή στο εξωτερικό (photos)

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μακριά από την Ελλάδα

25 Αυγούστου 2022 16:33
Κοσμογυρισμένος με τη νέα σύντροφο και τα παιδιά του ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Το μαγικό ταξίδι του παρουσιαστή στο εξωτερικό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέτρος Πολυχρονίδης: Στο εξωτερικό συνεχίζει να βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Star, Τροχός της τύχης, όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα πάντα με τη νέα του σύντροφο και τα παιδιά του.

Ο διάσημος παρουσιαστής, που πρόσφατα χώρισε με την πρώην σύζυγο του, αποφάσισε να κάνει ένα μαγικό ταξίδι στη Βρετανία παρέα με τη νέα του σύντροφο. Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισε να αφήσει την Αγγλία για λογαριασμό της Σκωτίας όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μαζί με την Katrin Ladose.

Φυσικά, μαζί τους βρίσκονται και τα παιδιά του Πέτρου Πολυχρονίδη από τον πρώτο του γάμο, με τον παρουσιαστή να δείχνει με ανάρτηση του στα social media πως είναι ευτυχισμένος!

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Πέτρου Πολυχρονίδη στη Σκωτία:

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Το τέρας του Λοχ Νες είχε ρεπό σήμερα, οπότε βουτήξαμε άφοβα.

Posted by Πέτρος Πολυχρονίδης - Petros Polychronidis on Saturday, August 13, 2022

Καταπληκτική ομοιότητα με τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Αυτός είναι ο αξιολάτρευτος γιος του, Ορέστης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένα περήφανος μπαμπάς δύο παιδιών, ενός γιου και μίας κόρης, τα οποία αποτελούν την πρώτη του προτεραιότητα! Την κόρη του σας την παρουσιάσαμε και σήμερα θα σας δείξουμε και τον γιο του!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης το περασμένο καλοκαίρι ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του, καθώς είχε τα γενέθλιά του, τα οποία γιόρτασε με τον μπαμπά του, σβήνοντας τα 14 κεράκια σε μια εντυπωσιακή τούρτα.

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη για τα γενέθλια του γιου του

Μάλιστα, ο χαρούμενος μπαμπάς μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον γιο του, Ορέστη και συνόδευσε με τη λιτή, αλλά τρυφερή λεζάντα «Τόσο περήφανος για τον μικρό μου άντρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share