Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ: Η φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου με τιρκουάζ μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο

Θεά!

25 Αυγούστου 2022 15:42
Ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ: Η φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου με τιρκουάζ μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Mαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πολύ πετυχημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες που αν και ζει, εργάζεται και έχει φτιάξει όλη της τη ζωή στην Αθήνα είναι γνωστό, πως μια είναι η μεγάλη της αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από το νησί της την Κεφαλονιά.

Αυτή την περίοδο τη βλέπουμε να είναι φουλ ανέμελη και ξεκουράζεται σε διάφορα νησιά, που κάνει διακοπές με τον σύζυγο της. Λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι λοιπόν, φόρεσε το τιρκουάζ μπικίνι της, μετά το πορτοκαλί, που της πήγαινε πολύ και ξαπλωμένη στην άμμο πόζαρε στη θάλασσα με τα μαύρα γυαλιά ηλίου της.

Η Μαρία Μπεκατώρου ξαπλωμένη στην άμμο

Ίδια ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Αυτή είναι η πεθερά της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)

Η Μαρία Μπεκατώρου, εδώ και χρόνια είναι πολύ ευτυχισμένη με τον γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια όμως έχει και μια σχέση με την πεθερά της η οποία είναι θαυμάσια.

Δείτε επίσης: Με τεράστιο σαλόνι και γουστόζικη διακόσμηση: Αυτό είναι το σπίτι... σκέτο παλάτι της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Άλλωστε δεν είναι λίγες η φορές που οι δυο τους έχουν… κυκλοφορήσει είτε μαζί με τον σύζυγο της Μαρίας, είτε και χωρίς. Φυσικά η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά εμείς την βρήκαμε σε μια σπάνια φωτογραφία με την Μαρία Μπεκατώρου.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της, μεγάλωσαν σε νησί οπότε οι μαμάδες τους βρίσκονται μακριά. Ωστόσο, κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα η πεθερά της, η Μαρία Μπεκατώρου την φροντίζει σαν δεύτερη μαμά της. Άλλωστε η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου την έχει πραγματικά σαν παιδί της και οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις.

Ίδια ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Αυτή είναι η πεθερά της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)

Να θυμίσουμε βέβαια ότι εκείνη και ο σύζυγός της, μετρούν πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους δεν έχει περάσει ούτε μια κρίση. Ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα της, ο Αντώνης την στήριξε πολύ αλλά το ίδιο και η Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share