Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Η εμπειρία ήταν τραυματική»

Η πρώτη ανάρτηση μετά την διάρρηξη

25 Αυγούστου 2022 10:42
Εφιαλτικές στιγμές για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Η εμπειρία ήταν τραυματική»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη έπεσε θύμα διάρρηξης καθώς άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι. Η δημοσιογράφος μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε μία δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, αναφέροντας πως θα μιλήσει για αυτό το θέμα όταν θα είναι έτοιμη και θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την διάρρηξη στο σπίτι της

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι», έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου», συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την διάρρηξη στο σπίτι της


Προκαλεί... παραζάλη η Ανθή Σαλαγκούδη: Πιο «καυτή» από ποτέ έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor 4 (photos)

Η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor 4 και τις αγωνιστικές επιδόσεις που... δεν είχε, αλλά αναμφισβήτητα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και δεν το κρύβει.

Η δημοσιογράφος, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Χαλκιδική με αγαπημένα της πρόσωπα, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από τα υπέροχα μέρη της Χαλκιδικής, αλλά ανεβάζει και φωτογραφίες της, οι οποίες μάλιστα «τρελαίνουν» κόσμο.

Φορώντας το μαγιό της και με το ηλιοβασίλεμα για φόντο, η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να «κολλήσουν» στην οθόνη τους και φυσικά τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Ανθή Σαλαγκούδη ανεβάζει φωτογραφίες που φαίνεται το αψεγάδιαστο κορμί της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share