Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα»

Έτσι προετοιμάζεται η κόρη της για την πρώτη μέρα στο σχολείο

24 Αυγούστου 2022 19:00
Συγκινεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα σχολική χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει και πολλοί είναι οι μικροί μας φίλοι που ετοιμάζονται για την πρώτη τους ημέρα στο σχολείο.

Δείτε επίσης:«Χώρισαν επειδή...»: Αποκάλυψη βόμβα για Κρατερό Κατσούλη - Κατερίνα Καραβάτου, 7 μήνες μετά!

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η μεγάλη κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπενάρντο, Λυδία. Το μικρό κορίτσι πρόκειται φέτος να πάει στην πρώτη Δημοτικού και όπως φαίνεται ανυπομονεί γι’ αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό άλλωστε έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται από τώρα.

«Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τα μολύβια της κόρης της.

Συγκινεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα»

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz διαθέτει σίγουρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ίδια πόζαρε με μαγιό και πάθαμε για ακόμη μια φορά πλάκα με την άψογη σιλουέτα της. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια της, βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Νυφικό κρεβάτι» στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα.

Ωστόσο, καταφέρνει και βρίσκει χρόνο να κάνει την ίδια στιγμή διακοπές και να απολαμβάνει τα μπάνια της στην θάλασσα. Μάλιστα, η Πηνελόπη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει πάνω σε φουσκωτή βάρκα, πιο ξέγνοιαστη από ποτέ. Το εν λόγω στιγμιότυπο φαίνεται να είναι και χωρίς ίχνους ρετούς, ωστόσο έχει ένα φανταστικό κορμί! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share