Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

«Χώρισαν επειδή...»: Αποκάλυψη βόμβα για Κρατερό Κατσούλη - Κατερίνα Καραβάτου, 7 μήνες μετά!

Αποκάλυψη τώρα!

24 Αυγούστου 2022 14:12
«Χώρισαν επειδή...»: Αποκάλυψη βόμβα για Κρατερό Κατσούλη - Κατερίνα Καραβάτου, 7 μήνες μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατερίνα ΚαραβάτουΚρατερός Κατσούλης: Μόνο έκπληξη δεν θεωρήθηκε ο χωρισμός τους. Αρκετό καιρό οι φήμες, έδιναν τέλος στη σχέση του και μιλούσαν για τον επικείμενο χωρισμό τους. Πλέον, με επίσημη ανακοίνωση έριξαν την αυλαία ύστερα από 10 χρόνια γάμου και 2 παιδιά.

Το ζευγάρι μπορεί όλον αυτόν τον καιρό να είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στη μεταξύ του σχέση, στους συνεργάτες του στο Star, όμως, η καθημερινή ένταση μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε. Και οι λόγοι ήταν ξεκάθαροι.

Η τριβή στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μετά τον δεύτερο χρόνο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και ασχολούνταν με τα ίδια πράγματα. Το οριστικό φινάλε, όμως, αποφασίστηκε στην αρχή του χρόνου. Αυτό συνέβη μετά την επιλογή του Κρατερού να αγνοήσει το Star και την Κατερίνα, λέγοντας το «ναι» στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

«Χώρισαν επειδή...»: Αποκάλυψη βόμβα για Κρατερό Κατσούλη - Κατερίνα Καραβάτου, 7 μήνες μετά!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο πραγματικός λόγος χωρισμού μετά από 12 χρόνια

Η κίνηση του Κρατερού Κατσούλη που έφερε τα πάνω – κάτω στην Καραβάτου και το Star.

Η απόφασή του αυτή προκάλεσε μεγάλες εντάσεις τόσο μεταξύ ΚατερίναςΚρατερού, όσο και μεταξύ των δυο τους και του καναλιού. Οι ιθύνοντες θύμωσαν πολύ με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Η κίνηση αυτή δημιούργησε προβλήματα κυρίως στην Καραβάτου. Το τέλος της παρουσιάστριας από τον σταθμό αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, είχε προηγηθεί και η δημόσια κατακραυγή για τη «Φωλιά των Κου Κου», λόγω των απαράδεκτων δηλώσεων των αδερφών Βαρουξή του «Big Brother» στην εκπομπή τους. Να σημειωθεί ότι οι δίδυμοι είχαν δηλώσει πως συνευρέθηκαν με την ίδια γυναίκα, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Ο έρωτας είχε τελειώσει, οι εντάσεις ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο στο πλατό και το ζευγάρι δεν ζούσε πια όπως παλιά.

Κάπως έτσι, αποφασίστηκε ο οριστικός χωρισμός, ο οποίος συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό. Το ζευγάρι έχει πλέον τυπικές σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει, πως οι δυο τους δεν θα συνεχίσουν να είναι ένα, σε ό,τι αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share