Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ για την Ανθή Σαλαγκούδη: Έπεσε θύμα διάρρηξης! Της πήραν κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας

Η δημοσιογράφος έλειπε εκτός Αθηνών

24 Αυγούστου 2022 12:21
Θρίλερ για την Ανθή Σαλαγκούδη: Έπεσε θύμα διάρρηξης! Της πήραν κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διέρρηξαν το σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη στο Χαλάνδρι. Η πρώην παίκτρια του Survivor κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων όταν αντιλήφθηκε τη διάρρηξη.

Οι διαρρήκτες, όσο η Ανθή Σαλαγκούδη έλειπε σε διακοπές, μπήκαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα. Η διάρρηξη στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη έγινε το διάστημα από 16 έως 23 Αυγούστου, καθώς εκείνη έλειπε από το σπίτι.

Μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της στο σπίτι της, είδε ότι έλειπαν πράγματα. Ειδοποίησε τους αστυνομικούς για τη διάρρηξη και τώρα την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Αττικής.

Ανθή Σαλαγκούδη

Πώς έπεσε θύμα διάρρηξης η Ανθή Σαλαγκούδη

Σύμφωνα με τις αναφορές της Ανθής Σαλαγκούδη, εκείνη έλειπε από το σπίτι της από το σπίτι της από τις 12:00 το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου έως και τις 18:30 της Τρίτης 23 Αυγούστου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της πρώην παίκτριας του Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η παρουσιάστρια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι εφόσον αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι από τη πίσω όψη του κτιρίου, στη συνέχεια παραβίασαν το συρόμενο παράθυρο που οδηγεί στο σαλόνι του διαμερίσματος της.

Οι δράστες αφού μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού της ερεύνησαν όλους τους χώρους, προκαλώντας τρομερή αναστάτωση. Στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα κι αναστάτωση και εξαφανίστηκαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share