Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προκαλεί «ίλιγγο» η Τζούλια Νόβα: Βάζει... λάσπη στο σώμα της και δημιουργεί «σεισμικές δονήσεις» με το μαγιό της (photo)

Τα «καρφιά» που είχε πετάξει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για την πρώην συνεργάτιδά του

24 Αυγούστου 2022 08:51
Προκαλεί «ίλιγγο» η Τζούλια Νόβα: Βάζει... λάσπη στο σώμα της και δημιουργεί «σεισμικές δονήσεις» με το μαγιό της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Νόβα επέλεξε την Πάρο για να περάσει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών ενώ, παράλληλα, δεν σταματάει ποτέ να κρατάει επικοινωνία μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα «καρφιά» που είχε πετάξει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για την πρώην συνεργάτιδά του Τζούλια Νόβα

Πριν από μερικές ώρες, η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε επικίνδυνα το θερμόμετρο του διαδικτύου καθώς η νέα της ανάρτηση προκάλεσε με ευκολία «καύσωνα» στα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα.

Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι ενώ εντύπωση ιδιαίτερη προκαλεί το γεγονός πως... είναι πασαλειμμένη με λάσπη! Έτσι, η Τζούλια Νόβα γκρέμισε για μια ακόμα φορά τα social media με την παρουσία της!

"Ήθελε να...": Γι' αυτό χώρισαν Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου

Για τον αιφνίδιο χωρισμό τους ενώ προετοιμάζονταν για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε ο σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου.

Μιλώντας στον ALPHA και το Happyday, ο πρώην του μοντέλου επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

“Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε, που για ακόμη μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης.

Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να το κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε”.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, “βέβαια έχουμε και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share