Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοβαρό χειρουργείο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Του αφαίρεσαν...

Οι δύσκολες στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ!

23 Αυγούστου 2022 11:05
Σοβαρό χειρουργείο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Του αφαίρεσαν...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένα πρόσωπο της showbiz το οποίο έχει περάσει αρκετές περιπέτειες με την υγεία του!

Εκτός από την μάχη με τον καρκίνο, για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε κάνει και ένα σοβαρό χειρουργείο, το οποίο και δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Σοβαρό χειρουργείο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Του αφαίρεσαν...

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού του νεφρού, καθώς εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως υπήρχε όγκος. Σύμφωνα με την "Ημερησία", οι γιατροί του είχαν κάνει εισαγωγή και αμέσως είχαν προχωρήσει στην αφαίρεση.

Σπύρος Παπαδόπουλος - Συνεχίζει την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά";

Ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν", καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχαγωγική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, πήρε το "πράσινο φως" για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σε... προφορική συμφωνία, η οποία θα οδηγήσει σύντομα και σε υπογραφή ανανέωσης συμβολαίου, κατέληξε ο ΣΚΑΙ με τον παρουσιαστή. Παρά τις φήμες για λήξη της συνεργασίας, η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πήρε οριστικά το "πράσινο φως" και θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου για πέμπτη χρονιά στην prime time του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ο όρος για μετάδοση της μουσικής εκπομπής τη συγκεκριμένη ημέρα παραμένει και στη νέα συμφωνία, εξασφαλίζοντας την εκπομπή από τυχόν άσκοπες μετακινήσεις. Μπαίνοντας στη 18η συνολικά σεζόν της, η εκπομπή θα υποστεί ανανέωση με φρεσκάρισμα του πλατό αλλά και της εικόνας της, που θα γίνει high definition.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share