Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σώμα αψεγάδιαστο: Κορμάρα στα 57 της η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Εντυπωσιακή!

22 Αυγούστου 2022 21:35
Σώμα αψεγάδιαστο: Κορμάρα στα 57 της η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα καλύτερά της είναι η Μαρία Μπακοδήμου τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως θα αναλάβει δική της εκπομπή μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ την εξομολόγηση βόμβα από την Δάφνη Λαμπρόγιαννη για την καταγωγή της.

Ωστόσο, τα δυσάρεστα δεν άργησαν να “σκάσουν” μιας και δέχτηκε μια ακόμη απώλεια λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Από την άλλη, όσο πλησιάζουν οι ημέρες η ίδια προσπαθεί να χαλαρώσει στις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Όπως θα δείτε παρακάτω η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της με θέα το απέραντο γαλάζιο. Αναμφισβήτητα διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου με μαγιό:

Ανατριχιάζει με την φωνή της η κούκλα κόρη της Δέσποινας Βανδή - Δείτε το βίντεο

"Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει" λέγανε οι αρχαίοι και απ' ότι φαίνεται στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και της κόρης της πέσανε μέσα.

Συγκεκριμένα, η κούκλα κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη τραγουδάει μια μπαλάντα και εντυπωσιάζει με την υπέροχη φωνή της.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και απ' ότι φαίνεται το ταλέντο κληρονόμησε και η κόρη της.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ για την δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share