Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καρδιοκατακτήτρια η Ρούλα Κορομηλά: Οι 3 πρώην σχέσεις της με διάσημους και η μία που δεν την γνωρίζουν πολλοί (photos)

Οι έρωτες της αγαπημένες ηθοποιού που πέρασαν από τη ζωή της

22 Αυγούστου 2022 13:12
Καρδιοκατακτήτρια η Ρούλα Κορομηλά: Οι 3 πρώην σχέσεις της με διάσημους και η μία που δεν την γνωρίζουν πολλοί (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην προσωπική της ζωή η Ρούλα Κορομηλά δημιούργησε σχέσεις με τέσσερις διάσημους άνδρες και απασχόλησε αρκετές φορές τα media. Μάλιστα, παντρεύτηκε δύο εξ αυτών! Παράλληλα, δείτε εδώ την Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αυτές είναι οι πρώην σχέσεις της Ρούλας Κορομηλά

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος. Γνωρίστηκαν το 1981. Ερωτεύτηκαν και επτά χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Κορομηλά ήταν τότε γραμματέας στην Κρατική Τηλεόραση. Ωστόσο, ο έγγαμος βίος τους διήρκησε μόλις μία διετία αφού μετά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Πάνος Μιχαλόπουλος και Ρούλα Κορομηλά

Ο δεύτερος άνδρας της ήταν ο Νάσος Γαλακτερός. Η σχέση τους είχε προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια και ο αθλητής του μπάσκετ παντρεύτηκαν το 2000 και η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κυκλοφόρησαν ποτέ φωτογραφίες από το γάμο και τη δεξίωση, παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι. Έπειτα από επτά χρόνια, όμως, μπήκε τέλος στην κοινή τους πορεία.

Νάσος Γαλακτερός και Ρούλα Κορομηλά

Ένας από τους ανθρώπους που σημάδεψε τη ζωή της Κορομηλά ήταν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Στέφανο Σαρτίνι. Με τον Ιταλό σκηνοθέτη έζησε έναν θυελλώδη έρωτα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε παλαιότερα στο περιοδικό «Down Town» είχε πει σχετικά: «Έζησα με αυτόν τον άνθρωπο έξι χρόνια. Τον αγάπησα πάρα πολύ. Ήταν έξι από τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Και της προσωπικής και της επαγγελματικής. Θα ήμουν- πώς να το πω;- γελοία να βγω και να πω αν έκανα πράγματα για τον Σαρτίνι και τι περάσαμε με τον Σαρτίνι, τι βγήκε από αυτή τη σχέση».

Στέφανο Σαρτίνι και Ρούλα Κορομηλά

Τέλος, στο πλευρό της Κορομηλά βρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Άγγελος Διονυσίου. Η Ρούλα Κορομηλά είχε πια αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και ο Άγγελος Διονυσίου είχε ήδη διαγράψει σημαντική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Η σχέση τους ήταν σύντομή και δεν είχε την εξέλιξη που και οι δύο θα ήθελαν.

Άγγελος Διονυσίου και Ρούλα Κορομηλά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share