Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ήταν λάθος αυτό που έκανα! Θα έπρεπε να...»: Μετανιωμένη η Τατιάνα Στεφανίδου - «Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος

«Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν...»

22 Αυγούστου 2022 12:38
«Ήταν λάθος αυτό που έκανα! Θα έπρεπε να...»: Μετανιωμένη η Τατιάνα Στεφανίδου - «Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» ο Νίκος Ευαγγελάτος με μία αποκάλυψη «φωτιά» που είχε κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν μιλώντας για την απιστία που είχε κάνει στη ζωή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την μεγαλύτερη τραγωδία στο γάμο Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου που λίγοι θυμούνται.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει απατηθεί αλλά και έχει απατήσει. Και μάλιστα, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

«Ήταν λάθος αυτό που έκανα! Θα έπρεπε να...»

Διαβάστε όλα όσα είχε δηλώσει: «Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο».

Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου

Οριστικό τέλος για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία η παρουσιάστρια

Όλα τα ωραία... κάποτε τελειώνουν και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο οφείλουν να γυρίσουν στις υποχρεώσεις τους, έχοντας πρωτίστως περάσει ένα υπέροχο καλοκαίρι σε ελληνικού προορισμούς και, κυρίως, στο Ιόνιο Πέλαγος.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια μικρή απόδραση και στην Ύδρα. Ωστόσο, οι καλοκαιρινές της διακοπές έλαβαν τέλος και από τη νέα εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το δημόσιο μήνυμα της Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τα social media για το τέλος του καλοκαιριού, το οποίο συνόδευσε με φωτογραφίες από την τελευταία της καλοκαιρινή απόδραση.

«Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα των διακοπών, με ευγνωμοσύνη για όσα ζήσαμε και τη σκέψη σε όσα έρχονται» έγραψε η παρουσιάστρια του T-Live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη στιγμή που με το σύζυγό της είναι απόλυτα υπερήφανοι για την κόρη τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share