Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Νίκου Μουτσινά: «Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω...»

Η ανάρτηση του ηθοποιού που έγινε viral

22 Αυγούστου 2022 11:48
Αποκάλυψη Νίκου Μουτσινά: «Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνει τις διακοπές του σε μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας και τα πρώτα καλοκαιρινά post στο Instagram είναι γεγονός. Ο δημοφιλής παρουσιαστής μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια περνούν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές, παίρνοντας μια ανάσα λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια κάνουν road trip, ενώ πρόσφατα απόλαυσαν τα δροσερά νερά ενός καταρράκτη, με τον παρουσιαστή να αναρτά μια φωτογραφία από το σημείο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον Νίκο Μουτσινά

Το #modelife είναι το hashtag που χρησιμοποίησε ο Νίκος Μουτσινάς στην λεζάντα της φωτογραφίας, με την ανάρτηση να γίνεται viral, λαμβάνοντας πάνω από 48.000 likes μέσα σε τρεις ώρες.

"Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη… Γιατί κανείς δεν μου είπε ότι είναι μαγικά; Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω και there is no coming back", έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μετά από πολλή αγωνία...» - Η άγνωστη περιπέτεια του Νίκου Μουτσινά με την υγεία του

Ο Νίκος Μουτσινάς μοιράζεται πάντοτε τις προσωπικές του στιγμές με το κοινό, που τον ακολουθεί, όντας εξαιρετικά ενεργός στα social media, με τον παρουσιαστή να αναφέρεται σε μια περιπέτεια που σημείωσε με την υγεία του.

Προ μηνών, ο Μουτσινάς επέστρεψε στην εκπομπή του, έπειτα από περιπέτεια με τον κορωνοϊό και, όπως αποκάλυψε, είχε τη μετάλλαξη Όμικρον 2.

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για την υγεία του

Ήταν, πια, αρνητικός και επέστρεψε στην εκπομπή μιλώντας και τραγουδώντας για την περιπέτειά του. «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μίκρυναν όπως στη Δέλτα», είπε στην αρχή της εκπομπής ο παρουσιαστής, έχοντας πάντοτε τους δικούς του ανθρώπους δίπλα του.

Στο επόμενο μέρος της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς τραγούδησε: «Ζω, μετά τον covid, ζω», σημειώνοντας ότι μαζί με εκείνον στις υποχρεώσεις του την ίδια μέρα επέστρεψε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί επίσης θετικός στον κορωνοϊό πριν από μία εβδομάδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share