Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έχει «ξανανιώσει» μετά τα 60 η Άντζελα Δημητρίου: Η γυμναστική που επιλέγει και διατηρεί αυτό το κορμί μέχρι σήμερα (video)

Στα 67 πλέον παραμένει μία από τις πιο καλοδιατηρημένες της ελληνικής showbiz!

21 Αυγούστου 2022 21:04
Έχει «ξανανιώσει» μετά τα 60 η Άντζελα Δημητρίου: Η γυμναστική που επιλέγει και διατηρεί αυτό το κορμί μέχρι σήμερα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου παρά τα 67 της χρόνια έχει ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές νεότερες της. Η τραγουδίστρια είναι λάτρης της καλής ζωής, της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής.

Ποια γυμναστική όμως επιλέγει η Άντζελα Δημητρίου;

Η τραγουδίστρια επιλέγει ασκήσεις TRX με ιμάντες, οι οποίες αποτελούν έναν ολοκληρωμένο τρόπο προπόνησης για τη γενικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Κατά τη συγκεκριμένη μέθοδο προπόνησης πραγματοποιείται η χρήση ειδικών ιμάντων με λαβές, όπου απαιτείται η κατάλληλη τοποθέτηση του σώματος του ασκούμενου για να αναπτύξει τη δύναμη, την ισορροπία και τη δύναμη των σταθεροποιητών μυών ταυτόχρονα.

Η χρήση των ιμάντων TRX αξιοποιεί τη βαρύτητα για να παρέχει την κατάλληλη επιβάρυνση στον ασκούμενο, η οποία αλλάζει σε ευκολότερη ή δυσκολότερη ανάλογα με την τοποθέτηση του σώματος.

«Όπου φύγει-φύγει» η Άντζελα Δημητρίου: «Οι άντρες είστε ανώμαλοι στο μυαλό...»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» είχε παραχωρήσει πριν χρόνια η Άντζελα Δημητρίου και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στις απιστίες που έχε δεχτεί και τη σχέση της με τους άνδρες.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Διονύση Σχοινά: Η κρυφή σχέση με την Κοκκίνου, η Γαρμπή και η «αγκαλιά» της Άντζελας Δημητρίου!

Τι ήταν αυτό που μπορεί να σου γύριζε το μάτι και να χώριζες;

«Η απιστία. Την έχω ζήσει πολλάκις».

Όταν έχει κάποιος την Άντζελα Δημητρίου μπορεί να την κερατώσει;

«Έλα μου ντε! Εγώ δεν ήθελα να αγαπάει την Άντζελα Δημητρίου, ήθελα να αγαπάει την Αγγελική που ήταν μέσα στο σπίτι της κυρία. Βρε κερατά, αφού έχεις εμένα γιατί το κάνεις; Δυστυχώς αγάπη μου οι άντρες είστε ανώμαλοι στο μυαλό».

Σούσουρο με την Άντζελα Δημητρίου: Η απάντηση για την νέα σχέση - «Είναι ο ιδανικός...»

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει ποτέ διστάσει να μιλήσει από καρδιάς για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να προχωρά σε μια μεγάλη εξομολόγηση στο «Τι λες τώρα».

Αποκάλυψε γιατί τώρα πια δεν βγαίνει τόσο συχνά στη τηλεόραση, αν είναι «θυμωμένη» με τους δημοσιογράφους, πως βίωσε το πρόβλημα υγείας που είχε στις φωνητικές τις χορδές και σε τι φάση βρίσκεται σήμερα η υγεία της. Τέλος μας αποκαλύπτει πως θέλει να είναι ο άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της και θα την κάνει ευτυχισμένη και με μια ατάκα της «φωτιά» κατακεραυνώνει τους πρώην της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share